АкваСорс – енергия, действие, свобода

AquaSource Algae Group Plc

Компанията АкваСорс (AquaSource Algae Group Plc.) е основана през 1994 г. от двама водещи хомеопати във Великобритания – Дейвид Хауъл и Робърт Дейвидсън. Основателите на компанията били впечатлени от великолепното действие на синьо-зелените микроводорасли АФА от езерото Горен Кламат върху здравето на техните пациенти. Това ги подтиква да проведат множество задълбочени изследвания на свойствата на водораслите АФА и да се консултират с много експерти в областта на здравословното хранене.

Повече от 15 години дейността на компанията АкваСорс е посветена на поддържането на по-здравословен начин на живот чрез природни средства – естествени хранителни добавки и напълно натурална козметика.

Компанията АкваСорс е акционерно дружество – международен холдинг за директни продажби чрез мрежа от независими дистрибутори.

Продуктите на АкваСорс се капсулират и опаковат от компанията „G&G Vitamins” – една от най-престижните фабрики за хранителни добавки във Великобритания. “G&G Vitamins” е сертифицирана за GMP (добра производствена практика) и по този начин гарантира високото качество на продукцията си.

АкваСорс България

Компанията АкваСорс присъства на българския пазар чрез АкваСорс ЕООД с адрес София 1404, ул. „Костенски водопад” 47, вх. А.

Продуктите на АкваСорс притежават всички необходими сертификати и санитарни разрешителни за разпространение в България.

АкваСорс по светa

Продуктите на АкваСорс са одобрени за разпространение на територията на държавите от Европейския съюз (ЕС), Русия, Хърватска, Македония, Сърбия, Кипър и Австралия.

В момента АкваСорс има офиси във Великобритания, България, Гърция, Македония, Хърватска, Швеция, Финландия, Естония и Русия. Амбициозната цел на фирмата е да открие офиси в цяла Европа.

Разпространение

Част от визията на АкваСорс е продуктите на компанията да се разпространяват чрез независими дистрибутори по най-силния начин на дистрибуция – лично препоръчване от доволни клиенти. Разпространението чрез мрежов маркетинг е и причината продуктите на АкваСорс да не могат да бъдат намерени в аптеките и магазините, а да могат да бъдат закупени само чрез независимите дистрибутори на компанията.

АкваСорс осигурява обучение и подкрепа на своите дистрибутори и разполага с Интернет сайт, чрез който можете да развивате бизнеса си по всяко време на денонощието и навсякъде по света. Стабилността й може да бъде потвърдена от хиляди доволни сътрудници и клиенти. АкваСорс е компания, която няма да ви подведе и редовно ще изпълнява всички задължения към вас.

Ако желаете да подобрите своето здраве и да станете част от екипа на АкваСорс – включете се още сега!

Компания за оптимално здраве и благополучие

AquaSource органични водорасли, Суперхрана* от природата

Какво представляват органичните синьо-зелени водорасли?

Основна съставка в много от нашите продукти са едни от най-добрите органични синьо-зелени водорасли в света. Какво прави толкова важно това чудо на природата? От стотици години учените познават водораслите като хранителен източник и добавка към храната. Те са изучили различни форми на водорасли от почти всяка точка на света.

Къде се събират?

Един много хранителен вид водорасли е известен като „синьо-зелени водорасли” (Aphanizomenon Flos-Aquae или AFA). Най-висококачествените органични синьо-зелени водорасли се добиват от езерото Горен Кламат, разположено в Каскадните планини, Южен Орегон, САЩ. Захранвано от над седемнадесет чисти планински потока и геотермални извора, това древно езеро се слави с десетметров минерален пласт и притежава най-богатите на минерали алкални води на земята.

Това е мястото, от където AquaSource събира своите органични водорасли; мястото, където расте най-пълноценната и балансирана храна в Природата. Откритите тук водорасли притежават много забележителни свойства – нищо не може да се сравнява с техния хранителен профил. Те са един от най-богатите източници на разнообразни хранителни вещества на грам от теглото си.

*AquaSource органични водорасли като Суперхрана

Нашите органични водорасли вече са признати за Суперхрана. Това означава, че те са изключително богат на хранителни вещества, ефикасен хранителен източник, който осигурява значителни количества антиоксиданти, полифеноли, витамини и минерали. Освен че са изключително ефикасен източник на храна, Суперхраните също могат да подпомогнат процеса на естествено възстановяване на организма и да удължат по-продуктивния начин на живот.

Основните хранителни елементи и ползи включват:

  •  Витамин В12 – спомага за увеличаване на енергията и намаляване на чувството за отпадналост; подпомага здравето на храносмилателната система; подкрепя нервната система и нормалната когнитивна функция.
  •  Витамин B5 – подпомага метаболизма; спомага за поддържане на здрава кожа; подкрепя нервната система, за да помогне за намаляване на стреса.
  •  Витамин С – спомага за намаляване чувството за отпадналост, а също и допринася за по-добрата когнитивна функция; от съществено значение за имунната система; необходим и за образуването на колаген – основен структурен протеин в съединителната тъкан.
  •  Витамин Е – допринася за предпазване на клетките от оксидативен стрес.
  •  Желязо – важно за образуването на хемоглобин; необходимо е и за добрата мускулна функция; допринася за нормалната когнитивна функция.

Посветени на благополучието и здравословния начин на живот от 1994 г.

Вече повече от четвърт век АкваСорс се посвещава на популяризирането на по-здравословен начин на живот чрез натурални средства. AquaSource насърчава поддържането на по-добро здраве чрез използване на съставки с естествен произход и производство на широк спектър висококачествени хранителни и козметични продукти, достъпни за всеки. Част от нашата визия е продуктите на AquaSource да се разпространяват чрез независими дистрибутори по най-въздействащия начин на дистрибуция – рекламиране от уста на уста.

Хранителните добавки са само един от начините, по който можем да си осигурим дневния прием на важните хранителни вещества и така да запазим и поддържаме доброто си здраве. Те са практичен отговор на въпроса как ежедневно да набавяме за себе си и семейството хранителните вещества, необходими за доброто здраве и физическо състояние. Благодарни сме на многото здравни експерти и на хората, които препоръчват нашите продукти. Благодарим и на хилядите наши клиенти, които от дълги години, непрекъснато купуват нашите продукти. Благодарим ви!

Различният процес на сушене

Патентованият процес BioActive Dehydration® (БиоАктивен процес на сушене) на АкваСорс дехидратира водораслите до прахообразна форма без нарушаване на хранителните елементи, цвят, аромат или вкус. При стандартните техники на сушене, основната причина за увреждане е излагането на висока температура.

При BioActive Dehydration® температурата никога не надвишава 40.5˚C (105˚F) и надхвърля нормалната температура на човешкото тяло от 37˚C (99˚F) за по-малко от две минути.

Графиката изобразява точната и средна температура на продукта в продължение на 4 минути при най-често срещаните процеси на сушене на водораслите. Резултатите могат да варират при процедурите на обработка.

В подкрепа на LightSource Charity

LightSource e благотворителна организация, посветила се в насърчаване на образованието чрез осигуряване на комфортна и релаксираща учебна среда в училищата. Това се постига чрез декорация, използване на свежи цветове, позитивни утвърждения, картини, вдъхновяващи мисли и образователна информация в училищната сграда. Подобряването на учебната среда повишава реализацията на креативния потенциал и осъзнатост на децата до 18-годишна възраст.

AquaSource дарява 10% от печалбата си след данъчно облагане на LightSource Charity. Регистрационен номер на благотворителна организация 1168515 в Англия и Уелс.

Разберете повече: www.lightsourcecharity.org

Вашият коментар

Количка
Начало
Акаунт
Количка
Търси