АкваСорс (AquaSource) – енергия, действие, свобода

AquaSource Algae Group Plc

Компанията АкваСорс (AquaSource Algae Group Plc.) е основана през 1994 г. от двама водещи хомеопати във Великобритания – Дейвид Хауъл и Робърт Дейвидсън. Основателите на компанията били впечатлени от великолепното действие на синьо-зелените микроводорасли АФА от езерото Горен Кламат върху здравето на техните пациенти. Това ги подтиква да проведат множество задълбочени изследвания на свойствата на водораслите АФА и да се консултират с много експерти в областта на здравословното хранене.

Повече от 15 години дейността на компанията АкваСорс е посветена на поддържането на по-здравословен начин на живот чрез природни средства – естествени хранителни добавки и напълно натурална козметика.

Компанията АкваСорс е акционерно дружество – международен холдинг за директни продажби чрез мрежа от независими дистрибутори.

Продуктите на АкваСорс се капсулират и опаковат от компанията „G&G Vitamins” – една от най-престижните фабрики за хранителни добавки във Великобритания. “G&G Vitamins” е сертифицирана за GMP (добра производствена практика) и по този начин гарантира високото качество на продукцията си.

АкваСорс България

Компанията АкваСорс присъства на българския пазар чрез АкваСорс ЕООД с адрес София 1404, ул. „Костенски водопад” 47, вх. А.

Продуктите на АкваСорс притежават всички необходими сертификати и санитарни разрешителни за разпространение в България.

АкваСорс по светa

Продуктите на АкваСорс са одобрени за разпространение на територията на държавите от Европейския съюз (ЕС), Русия, Хърватска, Македония, Сърбия, Кипър и Австралия.

В момента АкваСорс има офиси във Великобритания, България, Гърция, Македония, Хърватска, Швеция, Финландия, Естония и Русия. Амбициозната цел на фирмата е да открие офиси в цяла Европа.

Разпространение

Част от визията на АкваСорс е продуктите на компанията да се разпространяват чрез независими дистрибутори по най-силния начин на дистрибуция – лично препоръчване от доволни клиенти. Разпространението чрез мрежов маркетинг е и причината продуктите на АкваСорс да не могат да бъдат намерени в аптеките и магазините, а да могат да бъдат закупени само чрез независимите дистрибутори на компанията.

АкваСорс осигурява обучение и подкрепа на своите дистрибутори и разполага с Интернет сайт, чрез който можете да развивате бизнеса си по всяко време на денонощието и навсякъде по света. Стабилността й може да бъде потвърдена от хиляди доволни сътрудници и клиенти. АкваСорс е компания, която няма да ви подведе и редовно ще изпълнява всички задължения към вас.

Ако желаете да подобрите своето здраве и да станете част от екипа на АкваСорс – включете се още сега!

Още продукти на Аквасорс:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.