Станете дистрибутор на АкваСорс

30% отстъпка в АкваСорс, без никакви ангажименти!

Форма за регистрация

Станете Дистрибутор на АкваСорс и пазарувайте с до 30% отстъпка!
На указания от Вас е-майл адрес ще получите подробни указания как да попълните необходимия формуляр и да завършите регистрацията.
Моля, попълнете полетата, отбелязани със звезда (*). Моля, ползвайте кирилица.

Въведи кода в полето отдолу: captcha

Абонирам се за бюлетин

* Използвайки тази форма се съгласявате със съхраняването и обработката на вашите данни от този сайт. За повече информация прегледайте Общи Условия и Политика за поверителност]

Мрежата Натурално в АкваСорс обединява хора, които се грижат за своето здраве и здравето на хората около тях с използването на природни суперхрани и добавки, които са възможно най-близки до естествената храна.

Много от хората, които имат желание да ползват продуктите на АкваСорс, избират да се включат към нашата мрежа като си регистрират личен дистрибуторски номер в АкваСорс.

Повечето хора се регистрират за да ползват отстъпките и промоциите за продуктите, които вземат за себе си и семейството си, без ангажименти за разпространение на продуктите или редовно пазаруване.

ВАЖНО: Ако все пак желаете да си вземете продукти без да се регистриратеможете да поръчате и като клиент от нашия магазин – лесно е и отнема само няколко минути!

Продуктите на АкваСорс се разпространяват от независими дистрибутори по метода на мрежовия маркетинг и не се предлагат в магазините и аптеките.

Какво получавате с включването си към АкваСорс?

  • 30% отстъпка за всички хранителни добавки на АкваСорс, 25% отстъпка за другите продукти;
  • Достъп до изгодните месечни промоции, валидни само за регистрирани;
  • Специализиран бюлетин само за членовете на мрежата Естествени;
  • Безплатна консултация и информация по въпросите, които ви интересуват;
  • Полезен информационен пакет за продуктите и фирмата АкваСорс;
  • Само за желаещите – безплатно обучение как може продуктите, които пазарувате, да ви излизат безплатни.

Регистрацията е лесна и бърза и става с попълване на формуляр за регистрация и заплащане на еднократна такса от 40 лв., която се изплаща с отстъпката за първите няколко продукта, които си вземете. Бланката може да се попълни на място в офиса на АкваСорс в София или да се изпрати попълнена по пощата.

Заедно с регистрацията можете директно да поръчате и продукти с отстъпка.

Ако желаете да си регистрирате личен номер в АкваСорс, моля, попълнете формата за регистрация или се свържете с нас.

НОВО! Вече можете да направите онлайн регистрация на личен номер в АкваСорс, ако живеете в някоя от следните държави:

Австралия, Австрия, Англо-нормандски острови (Channel Islands), Беларус, Белгия, Великобритания, Германия, Дания, Ирландия, Исландия, Испания, Италия, Кипър, Люксембург, Малта, Нидерландия, Норвегия, Полша, Португалия, Румъния, Сърбия, Унгария, Франция, Чехия, Швейцария или Швеция.

Онлайн регистрация в АкваСорс »

• • • • •

Ако сте извън България и държавата, в която живеете, не е в списъка по-горе, моля,  свържете се с нас или попълнете формата за регистрация, за да Ви изпратим формуляр и подробни указания за извършване на регистрацията.

За да се регистрирате като дистрибутор, Вие трябва да сте гражданин на държава от Европейския съюз, Русия, Македония, Сърбия, Хърватска или Австралия.

4 thoughts on “Станете дистрибутор на АкваСорс

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.