Станете дистрибутор на АкваСорс

30% отстъпка в АкваСорс, без никакви ангажименти!

Какво получавате с включването си към АкваСорс?

  • Ако се регистрирате като дистрибутор под нас, ние можем да ви помогнем със създаването на ваш онлайн магазин, в който да предлагате и продавате продуктите на АкваСорс!
  • 30% отстъпка за всички хранителни добавки на АкваСорс, 25% отстъпка за другите продукти;
  • регистрацията е безсрочна и ви позволява да купувате продукти с отстъпка за себе си или своето семейство. Не сте задължени реално да дистрибутирате продуктите на АкваСорс;
  • безсрочно ползвате 30% отстъпка от цените на всички АкваСорс продукти;
  • имате достъп до изгодни месечни промоции, запазени само за регистрираните; Промоциите за месеца можете да разгледате тук.
  • получавате начален информационен пакет с полезни материали за продуктите и фирмата;
  • пазарувате директно от офис на АкваСорс (в България или в чужбина), когато и колкото пожелаете;
  • нямате ангажименти да купувате редовно или да разпространявате продуктите;
  • (само ако желаете) имате възможност за допълнителни доходи и изграждане на собствен бизнес.
  • Регистрацията изисква еднократна такса от 40 лв. с която пролучавате и пакет с информация за АкваСорс и продуктите.

Регистрацията е лесна и бърза и става с попълване на формуляр за регистрация и заплащане на еднократна такса от 40 лв., която се изплаща с отстъпката за първите няколко продукта, които си вземете. Бланката може да се попълни на място в офиса на АкваСорс в София или да се изпрати попълнена по пощата.

Заедно с регистрацията можете директно да поръчате и продукти с отстъпка.

Ако желаете да си регистрирате личен номер в АкваСорс, моля, попълнете формата за регистрация или се свържете с нас.

Онлайн регистрация

Ако желаете да научите повече за онлайн регистрацията в АкваСорс, моля попълнете следната форма и ще се свържем с Вас:

Ако искате да ви помогнем с регистрацията като Дистрибутор на АкваСорс и изработката на ваш уеб сайт, за да продавате продуктите и да пазарувайте с до 30% отстъпка попълнете следната форма!
Име и фамилия:

Е-майл адрес:

Телефон:

* Използвайки тази форма се съгласявате със съхраняването и обработката на вашите данни от този сайт според нашите Общи Условия и Политика за поверителност

Ако имате въпроси можете да се свържете с нас чрез:
Е-майл: office [at] naturalno.net
Телефон: 0988 850  787

Ако все още не сте готови да се регистрирате като дистрибутор и искате да научите повече за възможностите, които предлага АкваСорс, можете да се регистрирате в този сайт.

Във формата за регистрация в дясно попълнете своите данни, както и нашите данни:
Кой ви насочи насам: Кирил Иванов 50059619
Телефон на насочващия ви:  0988850787

Форма за регистрация с изпращане на хартиен договор

Регистрацията не ви задължава да препродавате продуктите на трети лица, а можете просто да ги купувате за вас и за вашето семейство

Ако попълните следната форма, ще ви се обадим за да ви помогнем с регистрацията, или ако имате някакви въпроси за самия процес. Формата също така автоматично ще ви изпрати стъпките необходими за регистрация на вашия е-майл адрес.

Ако искате да ви помогнем с регистрацията като Дистрибутор на АкваСорс и изработката на ваш уеб сайт, за да продавате продуктите и да пазарувайте с до 30% отстъпка попълнете следната форма!
Име и фамилия:

Е-майл адрес:

Телефон:

* Използвайки тази форма се съгласявате със съхраняването и обработката на вашите данни от този сайт според нашите Общи Условия и Политика за поверителност

Мрежата Натурално в АкваСорс обединява хора, които се грижат за своето здраве и здравето на хората около тях с използването на природни суперхрани и добавки, които са възможно най-близки до естествената храна.

Много от хората, които имат желание да ползват продуктите на АкваСорс, избират да се включат към нашата мрежа като си регистрират личен дистрибуторски номер в АкваСорс.

Повечето хора се регистрират за да ползват отстъпките и промоциите за продуктите, които вземат за себе си и семейството си, без ангажименти за разпространение на продуктите или редовно пазаруване.

ВАЖНО: Ако все пак желаете да си вземете продукти без да се регистрирате, можете да поръчате и като клиент от нашия магазин – лесно е и отнема само няколко минути!

Продуктите на АкваСорс се разпространяват от независими дистрибутори по метода на мрежовия маркетинг и не се предлагат в магазините и аптеките.

5 thoughts on “Станете дистрибутор на АкваСорс

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.