Как и защо да стана дистрибутор на АкваСорс

30% отстъпка в АкваСорс, без никакви ангажименти!

Защо да се регистрирам в АкваСорс?

 • Използвайте продуктите с до 30% отстъпка за семейството си без ангажименти
 • Работете комфортно от уюта на своя дом
 • Можете да работите колкото време на ден можете да отделите
 • Прекрасен вариант за допълнителни доходи
 • Добавете определена сума към своя бюджет всеки месец
 • Дългосрочен бизнес модел
 • Бизнеса и доходите се наследяват от децата ви
 • Чудесен вариант за допълнителна работа
 • Работите колкото прецените

Какво получавате с включването си към АкваСорс?

 • Без ангажименти –нямате ангажименти да купувате редовно или да разпространявате продуктите;
 • Безсрочна регистрация – позволява ви да купувате продукти с отстъпка за себе си или своето семейство. Не сте задължени реално да дистрибутирате продуктите на АкваСорс; За да бъде регистрацията безсрочна и да се спазят най-новите изисквания по ГДПР е нужно да закупите поне един продукт в годината, за да имат АкваСорс причина да държат акаунта ви при тях активен.
 • Безсрочна 25-30% отстъпка от цените на всички АкваСорс продукти;
 • Месечни промоции за дистрибутори – имате достъп до изгодни месечни промоции, запазени само за регистрираните. Примерно купувате 3 продукта и получавате 1 безплатно;
 • Начален Пакет – При регистрацията си като дистрибутор получавате начален пакет с полезни материали за продуктите и фирмата;
 • Директна Покупка от АкваСорс – пазарувате директно от АкваСорс (в България или в чужбина), когато и колкото пожелаете;
 • Развитие на свой бизнес – (само ако желаете) АкваСорс предлагат възможност за развитие на свой бизнес с изградена Мулти Левел Маркетинг система. Имате възможност за допълнителни доходи и изграждане на собствен бизнес.
 • Naturalno.net Мрежа в АкваСорс – Ако се регистрирате като дистрибутор в нашата мрежа, ние ще ви помогнем за да стартирате с използването на продуктите, и ако желаете да развиете своя АкваСорс бизнес!
 • При регистрация пролучавате и пакет с информация за АкваСорс и продуктите.
 • АкваСорс ви предлага да активирате свой онлайн магазин в тяхната система. Повече информация ще получите след регистрацията си.
 • Ново! Получавате безплатен myAquaSource уебсайт
 • Ново! По избор: Програма Лесно начало само за 98 лв. по време на регистрацията, вместо 210 лв.
 • Без подписване на физически договор, всичко става онлайн.
 • Ново! Безплатна доставка на договора и началния пакет, както и продуктите които закупите при регистрация

Регистрацията е лесна и бърза. Става с попълване на онлайн формуляр за регистрация и такса от 99 лв., която се изплаща с отстъпката за първите няколко продукта.

Заедно с регистрацията можете директно да поръчате и продукти с отстъпка.

Ако желаете да си регистрирате личен номер в АкваСорс, моля, попълнете формата за регистрация или се свържете с нас.

Как да стана дистрибутор на Аквасорс?

Онлайн регистрация

  С попълването на тази форма, вие заявявате желанието си да се регистрирате като Дистрибутор на АкваСорс, за да пазарувайте с до 30% отстъпка. Ние ще се свържем с вас, за да ви дадем повече информация за процеса по регистрация:
  Формата ще ви препрати към сайта, в който можете да завършите регистрацията си като Дистрибутор:

  Телефон (за да се свържем с вас)*:

  Име и фамилия*:

  Е-майл адрес (ще получите допълнителна информация за регистрацията)*:

  * Данните от тази форма, ще се използват, само за да ви изпратим допълнителна информация за регистрацията и да ви помогнем с процеса. Съгласявате със съхраняването и обработката на вашите данни от този сайт според нашите Общи Условия и Политика за поверителност


  Ако имате въпроси можете да се свържете с нас чрез:
  Е-майл: office [at] naturalno.net
  Телефон: 0988 850  787

  Форма за регистрация

  Регистрацията не ви задължава да развивате бизнес (въпреки, че е чудесна възможност), а можете просто да ги купувате за вас и за вашето семейство

  Много от хората, които имат желание да ползват продуктите на АкваСорс, избират да се включат към нашата мрежа като си регистрират личен дистрибуторски номер в АкваСорс.

  Повечето хора се регистрират за да ползват отстъпките и промоциите за продуктите, които вземат за себе си и семейството си, без ангажименти за разпространение на продуктите или редовно пазаруване.

  ВАЖНО: Ако все пак желаете да си вземете продукти без да се регистрирате, можете да поръчате и като клиент от нашия магазин – лесно е и отнема само няколко минути!

  Продуктите на АкваСорс се разпространяват от независими дистрибутори по метода на мрежовия маркетинг и не се предлагат в магазините и аптеките.

  Ако сте извън България…

  Можете да направите онлайн регистрация на личен номер в АкваСорс, ако живеете в някоя от следните държави:

  Австрия, Англо-нормандски острови (Channel Islands), Белгия, Великобритания, Германия, Гърция, Дания, Ирландия, Исландия, Испания, Италия, Кипър, Лихтенщайн, Литва, Люксембург, Латвия, Малта, Холандия, Норвегия, Полша, Португалия, Румъния, Сърбия, Словения, Словакия, Унгария, Франция, Чехия, Швейцария или Швеция

  Онлайн регистрация в АкваСорс »

  Защо да се регистрирам като Дистрибутор на АкваСорс?

  Защото е изгодно…

  Запитвал/а ли си се, защо хората се регистрират, за да получат дистрибуторски номер в АкваСорс или както аз казвам  да получат АБОНАМЕНТ ЗА ЗДРАВЕ.

  Каква им е изгодата от това?

  Много хора смятат, че ако си направят потребителски абонамент в Аквасорс, това ги превръща в Дистрибутори, които трябва да работят и да предлагат продуктите на Аквасорс на всичките си приятели и познати.

  ❤️Нашият екип иска да помогне на всеки, който желае да си поддържа здравето, да има възможност да се възползва максимално от предимствата, които дава абонамента. Без ангажименти, без натиск и без постоянни притеснения.

  Представи се, че магазини като Кауфланд ,Била,Лидъл, DM и др.,ти дават възможност да пазаруваш продуктите им с 30% отстъпка всеки път, когато посетиш техен магазин? И най-важното е, че не си обвързан с броя на покупките, а винаги щом си техен клиент да може да пазаруватш с намаление. На много хора би се харесало,защото спестяват много пари и наистина се чувстват специални. В никой от изброените магазини няма да получите такава голяма отстъпка.

  Ето какво дава възможност да направи за себе си човек, ако реши да си направи абонамент за здраве в Аквасорс.

  30% отстъпка в АкваСорс, без никакви ангажименти!

  Много от хората, които имат желание да ползват продуктите на АкваСорс, избират да се включат към моя екип като си регистрират личен дистрибуторски номер в АкваСорс.

  Повечето хора се регистрират за да ползват отстъпките и промоциите за продуктите, които вземат за себе си и семейството си, без ангажименти за разпространение на продуктите или редовно пазаруване.

  Какво получаваш с включването си към АкваСорс?

  Каква отстъпка получавам с регистрацията си в АкваСорс?

  30% отстъпка за всички суперхрани и хранителни добавки на АкваСорс, 25% отстъпка за натуралната козметика и средствата за лична грижа;

  АкваСорс предлагат ли месечни промоции?

  Да, аквасорс предлагат за всички регистрирани дистрибутори ежемесечни промоционални оферти от вида 3 + 1 безплатен продукт!

  Ще получавам ли допълнителна информация за АкваСорс?

  Специализиран бюлетин само за членовете на Аквасорс, както и полезен информационен пакет за продуктите и фирмата АкваСорс;

  Какво ми предоставя Натурално като дистрибутор на Аквасорс?

  Безплатна консултация и информация по въпросите, които ви интересуват.

  АкваСорс изплаща ли допълнителни комисионни, отстъпки?

  Да, само за тези, които проявяват интерес – ще ви предоставим безплатно обучение как може продуктите, които пазаруваш, да ти излизат безплатни.

  8 thoughts on “Как и защо да стана дистрибутор на АкваСорс”

  1. Pingback: АкваСорс Промоции Април 2019

  2. Pingback: Здраве за бебета и деца с продуктите на АкваСорс

  3. Pingback: Надомна Работа - работа от дома с АкваСорс

  Вашият коментар

  Shopping Cart
  Начало
  Акаунт
  Количка
  Търси