Lighten up с нова формула подходяща за вегани

Хранителен протеин на прах, сега обогатен с органичен грахови олати
одобрен от обществото на веганите! Като част от стратегията ни за непрекъснато усъвършенстване на нашите продукти, ние увеличаваме органичните и, където е възможно, веганските им съставки. Хранителният протеин на прах AquaSource Лайтън-Ъп! е последното ни предложение в тази насока.

Нашият хранителен протеин на прах Лайтън-Ъп! е богат на
натурални съставки, които осигуряват по-качествено и балансирано хранене и помагат за поддържането на здравето и енергията, каквато и програма за контрол на теглото да следвате. Увеличаването на протеините и намаляването на захарите прави AquaSource Лайтън-Ъп!особено подходящ за популярните и ефективни кетогенни или кетодиети.

Основните подобрения включват

 • органичният грахов изолат, подходящ и за вегани, замества обезмасленото мляко на прах, като осигурява 50% повече протеини;
 • 60% по-малко натурални захари;
 • 84% органичен и одобрен отобществото на веганите.

Относно органичния грахов изолат

Органичният грахов изолат на прах, известен още като грахов протеин на прах, е висококачествен протеин и отличен източник на желязо. Може да подпомогне растежа на мускулите, да допринесе за сърдечното здраве и да бъде важна част от почти всяка програма за контрол на теглото.

Граховият протеин се получава при смилането на сух жълт грах на фин прах. След това фибрите и нишестето се отстраняват. В резултат на това, останалият прахообразен концентриран протеин е изцяло с растителен произход, за разлика от суроватката, казеина и протеините на прах на основата на яйца, и затова е идеален за вегетарианци и вегани.

Граховият протеинов изолат е богат на левцин, аргинин, глутамин и всички останали верижно разклонени и незаменими аминокиселини. Освен това е добър източник на антиоксиданти. В допълнение, той е без ГМО, без глутен, без соя и е хипоалергенен.

Лесно смилаем – Грахът е бобово растение, обикновено съдържащо много висока концентрация на фибри и нишесте, което затруднява храносмилането и може да причини газове и подуване на корема. Нашият процес обаче премахва по-голямата част от фибрите и нишестето, които биха могли да причинят дискомфорт. Също така добавихме и ензими за подпомагане на храносмилането.
Богат на желязо – Храните с растителен произход, като грах, съдържат така нареченото „нехемно желязо“, което тялото не усвоява така добре като хемното желязо вмесото, рибата и птиците. Консумацията на храни с високо съдържание на витамин С подпомага усвояването на нехемното желязо. Добавихме богатата на витамин С органична ацерола, за да спомогне за максимално усвояване на желязото.
Съвместим с почти всеки хранителен режим – Граховият протеин на прах е естествено вегански, без глутен, без млечни продукти и не съдържа нито един от основните осем хранителни алергена: фъстъци, дървесни ядки, яйца, риба, морски дарове, краве мляко, пшеница и соя. Следователно е съвместим с почти всеки хранителен режим. Увеличаването на протеините и намаляването на захарите прави AquaSource Лайтън-Ъп! особено подходящ за популярните и ефективни кетогенни (или кето) диети. Граховият протеин се смесва добре с вода и текстурата му не е така зърнеста, както на други растителни протеини на прах като конопа.
Обърнете внимание, че макар непоносимостта към граховия протеин на прах да е много рядка, хората с алергия, чувствителност или непоносимост към граха.

Други съставки

Освен че е превъзходен източник на протеини, AquaSource Лайтън-Ъп! осигурява 100% или повече от дневните нужди от желязо, витамин С, йод и хром. Всички съставки са от най-добрите натурални източници, предлагани за производствени цели. Те включват:

Естествен CoQ10 – подпомага производството на енергия от клетките, като допринася за поддържането на метаболизма и на имунната система в процеса на намаляване на телесното тегло.

Алфа-липоева киселина (ALA) – играе роля в метаболизма на мазнините, действайки като кофактор при производството на енергия.

Сибирски женшен – смятан за адаптоген, защото помага на тялото да се адаптира към променящите се фактори от околната среда. Идеален при програми за контрол на теглото.

Органични бадеми – добър източник на протеини и фибри, подходящи за контрол на теглото, когато са включени в умерени количества. Бадемите могат да допринесат и за сърдечното здраве.

Органична киноа – богато на протеини семе, което се използва като зърно. Признато за добър източник на протеини и фибри.

*Органични AquaSource водорасли – нашата Суперхрана осигурява широка гама хранителни вещества в лесноусвоима форма. Повече информация вижте на уебсайта или в каталога.

Вижте пълния списък на съставките на етикета на продукта.

Предложение за консумация

За увеличаване на хранителната му стойност нашият Лайтън-Ъп! може лесно да се смеси с обезмаслено или кокосово мляко; по този начин се превръща във вкусна протеинова напитка.

Хранителни стойности

Подробна информация на хранителните стойности вижте в таблицата по-долу.

Хранителни Стойностиза 100 гр.за 20 гр. с 200 мл. обезмаслено млякоза 20 гр. с 200 мл. кокосово мляко
Енергийна стойност (kJ/Kcal)1864/445372/89485/117
Мазнини (g)21.54.36.7
от които наситени (g)2.40.52.7
мониненаситени (g)132.62.7
полиненаситени(g)5.21.01.1
Въглехидрати(g)244.84.8
Захари (g)9.21.81.8
Фибри (g)10.62.12.2
Протеини (g)346.86.8
Сол (g)0.80.20.2
20 g осигуряват
Органичен грахов изолат4.79 г.
Сибирски женшен500 мл.
Алфа-липоева киселина20 мл.

Обобщение

Нашият хранителен протеин на прах AquaSource Лайтън-Ъп! е богат на натурални съставки, които осигуряват по-качествено и балансирано хранене и помагат за поддържането на здравето и енергията, каквато и програма за контрол на теглото да следваме.

Новата ни подобрена рецепта включва

 • органичният грахов изолат, подходящ и за вегани, замества обезмасленото мляко на прах, като осигурява 50% повече протеини;
 • 60% по-малко натурални захари;
 • вече 84% органичен и одобрен от обществото на веганите

Граховият протеинов изолат е богат на левцин, аргинин, глутамин и всички останали верижно разклонени и незаменими аминокиселини. Освен това е добър източник на антиоксиданти. В допълнение, той е без ГМО, без глутен, без соя и е хипоалергенен.

Ключови качества, които правят продукта особено желан

 • Универсален протеин на прах, който може да бъде част от почти всяка програма за контрол на теглото.
 • Органичният грахов изолат, подходящ и за вегани, замества обезмасленото мляко на прах, като осигурява 50% повече протеини.
 • 60% по-малко натурални захари.
 • Вече 84% органичен и одобрен от обществото на веганите.
 • Осигурява 100% или повече от дневните нужди от желязо, витамин С, йод и хром.
 • Съдържа също натурален CoQ10, сибирски женшен и органични AquaSource водорасли .
 • Без глутен

Leave a Comment

Количка
Начало
Акаунт
Количка
Търси