Спорт, фитнес и суперхраните на АкваСорс

Спорт, фитнес и суперхраните на АкваСорс

Продукти на АкваСорс, които осигуряват на спортуващите повече мускулна сила, издръжливост, бързина, воля за победа, техника и координация, както и ги предпазват от травми и износване.

Всички знаем, че спортът е здраве. Спортът е една от най-ефективните превантивни и лечебни техники, които всеки може да използва за да подобри своето здраве. Повечето специалисти съветват да се отделят поне по 30 минути на ден за активно физическо натоварване, което може да бъде както обикновената разходка, така и интензивна спортна дейност.

Суперхраните АкваСорс са изключително полезни за спортуващите, тъй като осигуряват пълноценно клетъчно хранене за организма и му помагат да се възстанови по-бързо и качествено след натоварвания.

Няколко примера: Водещи британски атлети са подобрили своите постижения след консумация на водорасли. Българският национален отбор по художествена гимнастика съобщава отлични резултати след тяхната употреба. Почитатели на суперхраните са и състезателите от националния отбор по спортна аеробика на България. Олимпийският отбор на Австралия, спечелил много медали, също ползва коластра.

Спортуването е въпрос на енергия и добра форма. Знаем, че най-много енергия се получава от слънчевите храни, на първо място от водораслите. Освен това те са най-богати на онези съставки, които липсват в обичайното ни меню. Това обяснява техния отличен ефект върху хората, които трябва да действат на по-високи обороти, в това число и спортистите.

За какво помагат продуктите на АкваСорс при спортисти?

Суперхраните на АкваСорс повлияват способностите на спортистите в няколко основни направления.

Мускулна сила

Мускулната сила зависи от пълноценното клетъчно хранене. Затова е важно спортуващите да приемат Зелена енергия, коластра и Комплекс Мастни Киселини, при това в по-големи дози.

Храносмилателните ензими подобряват усвояването на храните и съхраняват ензимната енергия на тялото.

За производството на енергия е необходим CoQ10, а хромът заздравява мускулите. Затова е важно да се приемат по 1-2 капсули Коензим Q10 с хром ежедневно. Преди състезания дозата се увеличава 2-3 пъти и се добавя Клетъчна енергия (CoQ10 с мигновено действие).

Издръжливост и бързина

Издръжливостта и бързината зависят главно от ензимната наличност в организма, състоянието на сърдечно-съдовата система, мускулатурата, кръвта и кръвообръщението. Те трябва да бъдат пречистени и укрепени – това става най-добре с Програма Лесно начало в комбинация с Комплекс Мастни Киселини и коластра.

При състезания бързината и издръжливостта се повишават от Клетъчна енергия и Супер Антиоксидант. Последният предпазва клетките и неутрализира свободните радикали, което помага за по-бързо възстановяване.

Много подходящ е и продуктът Супер енергийна храна, който притежава нисък гликемичен индекс и осигурява бавно и постепенно освобождаване на енергия, без големи колебания в нивото на кръвната захар.

Воля за победа, техника и координация

Волята за победа, техниката и координацията до голяма степен зависят от състоянието на нервната система и усещането за сила и енергия. Приемането на Водорасли АФА, коластра, Комплекс Мастни Киселини, Коензим Q10 с хром и Супер Антиоксидант подобрява тонуса, самочувствието и устойчивостта, с което изгледите за победа се подобряват.

Постигане и поддържане на идеално тегло

При някои спортове теглото е от голямо значение. Затова обикновено, с цел да се поддържа идеалното тегло, спортуващите се подлагат на диети, което може да изтощи организма и да повлияе негативно върху цялостното здраве.

Ето защо от голямо значение е да се приема пълноценна храна, дори и когато човек е на диета. В този случай незаменими са Лайтън-Ъп, Супер енергийна храна, Зелена енергия, коластра и Комплекс Мастни Киселини. Тези продукти осигуряват всички необходими витамини, минерали, амино- и мастни киселини, и то почти без калории!

Предпазване от износване

Спортистите са подложени на повече травми и по-бързо износване, особено на ставите. Затова те трябва редовно да приемат Флексибилити, Зелена енергия, коластра, Комплекс Мастни Киселини и Супер Антиоксидант.

Спортуващи девойки и жени

Спортуващите девойки и жени имат нужда от пълноценно хранене, за да има баланс в ендокринната им система.

Вместо модни диети, водещи до разстройване на месечния цикъл и психоемоционална нестабилност, по-добре е те да ползват Лайтън-Ъп, Зелена енергия, коластра и Комплекс Мастни Киселини, за да предотвратят клетъчния глад и да отслабнат здравословно.

Обобщение на подходящите продукти

Спортувайте здравословно със следните суперхрани и добавки от АкваСорс:

Програма Лесно начало за изчистване от токсини и регулиране на храносмилането.

Храносмилателни ензими за по-добро усвояване на храните и съхраняване на ензимната енергия на тялото.

Водорасли АФА и Зелена енергия за пълноценно клетъчно хранене и зареждане с енергия.

Коластра КолАктив или Коластра КолАктив 3 за изграждане на здрави и силни мускули, кости, лигаменти, съдове, кожа и лигавици, за по-добър имунитет, клетъчна регенерация и забавяне на остаряването.

Комплекс Мастни Киселини за изгаряне на тлъстини, подхранване и здрава и хубава кожа и коса.

Коензим Q10 с хром за сила и издръжливост, здрава сърдечно-съдова система, ускоряване на обмяната, по-добро действие на инсулина и изгаряне на тлъстините.

Протеинов шейк Лайтън-Ъп с L-карнитин за пълноценно диетично хранене, по-лесно отслабване, намаляване на апетита, ускоряване на обмяната и изгаряне на тлъстините.

Супер енергийна храна за бавно и постепенно освобождаване на енергия.

Клетъчна енергия за подсилване преди и по време на тренировки и състезания.

Супер Антиоксидант за възстановяване и предпазване на клетките от увреждане.

Флексибилити за поддържане на ставите в идеално състояние.

Leave a Comment

Количка
Начало
Акаунт
Количка
Търси