Програма „ЛЕСНО НАЧАЛО“ на АкваСорс – лесен начин да е здрава новата година

Програма „ЛЕСНО НАЧАЛО“ на АкваСорс – лесен начин да е здрава новата година

Програма „ЛЕСНО НАЧАЛО“ на АкваСорс – лесен начин да е здрава новата година

Нова година е времето, в което си пожелаваме да сме здрави и бързо да влезем във форма.

Нека си признаем – нямаме такова намерение, но повечето от нас сме склонни да преяждаме по време на празниците, нали?

Колко от нас могат да се похвалят, че не са яли твърде много храна, не са попрекалили с алкохола или пък не са яли прекалено много бонбони, докато са гледали любимите си филми?

Казваме си: „Е, и – какво толкова – нали е Коледа?“. Напълно вярно! И може ли някой да каже, че от време на време не се поотпуска? В крайна сметка животът е за живеене, нали?

uchudvaneНо сега Коледа вече отмина и като се погледнем в огледалото в очите ни напират сълзи от това, което виждаме. Мислите ни отлитат към лятото и умовете ни карат да си представяме всякакви ужасяващи картини – как лежим край басейна с чисто новият си бански костюм, но вече с един размер по-голям от миналата година. Но не е само това, нали? Някои от нас всъщност ще се почувстват зле. Дори още преди да приключат празниците много от нас вече не са могли да погледнат бонбон с ликьор или торта. Но тогава… като с магическа пръчка се появява още една кутия луксозни бисквити. И какво? Подлагаме се на диета със зелева супа или пробваме най-модерната диета?

Повечето здравни специалисти смятат, че е нужно по-скоро да подобрим здравето си, отколкото до броим калории. Ако следваме един разумен хранителен план, който да ни осигурява правилните хранителни вещества, в комбинация с малко физически упражнения, разбира се, нашия „шоколадово-портокалов

sladkiханш“ и „коледен пудингов корем“ скоро ще направят път на нашето по-тънко, по-енергично и по-красиво аз. Не е нужно да се измъчваме.

Но преди да започнем новото здравословно хранене е полезно нежно и внимателно да пречистим своя организъм. Това действително би било от голяма полза за „летящ старт“ на полезното хранене, тъй като натрупаните в организма токсини могат да забавят или да попречат напълно на изгарянето на мазнините. Необходимо е да направим нещо като вътрешно пролетно почистване!

Програма Лесно начало на АкваСорс е чудесна отправна точка. Тя е препоръчителна за всички нови и съществуващи клиенти – два или три пъти годишно – тъй като е специално предназначена да подпомогне организма, нежно да се пречисти от токсините и отпадните вещества, а също и да повиши ефикасността чрез концентрираната храна, като същевременно подпомага запазването нивата на ензимите и полезните бактерии, които спомагат за правилното храносмилане.

Основни предимства на Програма Лесно начало:

 • Лесен начин човек да започне приема на хранителни добавки
 • Подпомага собствените вътрешни очистителни механизми на организма
 • Помага за оптимизиране на хранителния прием за добро общо състояние и жизненост
 • Програма Лесно начало съдържа четири от най-важните хранителни продукти и е подходяща за всеки, който желае да даде силен старт чрез нежно прочистване на организма

1) Ензими. Храносмилателните ензими се произвеждат естествено от нашите тела и са от изключително значение за правилното храносмилане, тъй като те разграждат храната ни и я превръщат в хранителни вещества, които организмът може да усвои.
Понякога обаче, поради различни причини, като например стрес, заболяване и стареене, тялото ни се нуждае от малко помощ, за да произведе тези важни ензими.
Храносмилателните ензими+водорасли на АкваСорс осигуряват достатъчно количество от тези ензими, необходими за усвояване на различни храни.

2) Бифидус. Намира се в областта на дебелото черво.
Бифидус подпомага регулирането на благоприятния баланс на полезните бактерии, което позволява ефективна функция и елиминиране на токсините. Той се смята за особено полезен за тези, които страдат от храносмилателни заболявания, тъй като може да спомогне за възстановяване на естествените нива на полезните бактерии в червата.

3) Ацидофилус. Става въпрос за организъм, който се нарича „Lactobacillus ацидофилус“ и естествено се намира в храносмилателната система и е типичен за тънките черва. Тези полезни бактерии помагат за поддържането на здравето на храносмилателната система.
AquaSource_Easy_start_program_SEP001
4) AquaSource водорасли.
susheneТова е може би най-питателната храна, която съществува на планетата Земя. Тя съдържа:

 • Повечето витамини, включително и витамин B124
 • Минерали и микроелементи
 • Множество антиоксиданти, флавоноиди, каротин и др.
 • Пълноценен протеин и аминокиселини в перфектно съотношение с нуждите на човешкия организъм
 • Гама ценни мастни киселини
 • Много важни ензими
 • Невропептиди за мозъчната функция
 • Фибри
 • Важният хлорофил
 • Всички съставки във вид напълно пригоден за директна употреба от нашето тяло
  За разлика от многото други марки на пазара, AquaSource водораслите се сушат при ниска температура чрез нашия патентован процес на сушене BioActive Dehydration®.
  Синьо-зелените водорасли AquaSource от езерото Горен Кламат – най-чистото езеро в света – са изключително богат и чист източник на широка гама важни хранителни вещества.

Програма Лесно начало – накратко
fruits
1. Способностите на организма да извлече по-голяма част от веществата в храната и напитките, които приемаме, зависи от състоянието на храносмилателната система и чревният и тракт.
2. Тази програма е съставена, за да осигури нивата на важните ензими и полезни бактерии, от които се нуждае храносмилателната ни система, за да функционира правилно.
3. Четири-седмичната програма се състои от AquaSource водорасли, Храносмилателни ензими и пробиотиците Ацидофилус и Бифидус комплекс.

Употреба:

Седмица 1: По 2 капсули Бифидус преди сън и по 1 капсула ензими, 2 пъти дневно, преди хранене.
Седмица 2: По 2 капсули Ацидофилус сутрин – 40 минути преди хранене; по 1 капсула ензими, 2 пъти дневно, преди хранене; по 1 капсула водорасли и 2 капсули Бифидус вечер, преди сън.
Седмица 3: Както при седмица 2, като увеличите водораслите на 2 капсули дневно.
Седмица 4: Завършете програмата с Ацидофилус, вземайте ензими и увеличете водораслите на 3 капсули дневно.

Много хора продължават да приемат AquaSource водорасли и храносмилателни ензими и след като приключат Програма „Лесно начало”. Други продължават с Комплекс Есенциални мастни киселини, Супер Антиоксидант, а трети с други продукти на AquaSource, които отговарят на техните специфични потребности. Ако желанието ви е да отслабнете, то заместете едно от своите основни хранения с Лайтън-Ъп!

Пийте колкото е възможно повече минерална или пречистена вода – стремете се към 2 литра дневно. Достатъчното количество вода е важно за здравето и правилното изхвърляне на токсини от тялото.

И така, Честита Нова Година! Започнете своята здрава нова година с Програма Лесно начало на AquaSource и нека всичко е лесно от началото до края

Leave a Comment

Количка
Начало
Акаунт
Количка
Търси