Работа от вкъщи

Надомна Работа с АкваСорс

Надомната работа” или работата от вкъщи е подходяща за всеки, който има желание да разполага с времето си или иска да генерира допълнителен доход към своя месечен бюджет в свободното си време.

Надомната работа обикновено представлява работа, която извършвате от дома си, когато имате време. Сами преценяте какво количество работа да извършите и получавате съответното заплащане еднократно.

Защо Надомната Работа с АкваСорс е по-добър вариант?

Както споменах по-горе, стандартната надомна работа предлага определено еднократно заплащане за определено извършено количество работа.

Това е, работите – плаща Ви се, не работите – не Ви се плаща.

АкваСорс ни предлага нещо ново и различно. С АкваСорс развивате свой бизнес, който можете да изградите и той да Ви носи пасивни доходи години наред. В един момент дори можете да спрете да работите или развивате бизнеса си, но той въпреки това ще продължи да генерира пасивни доходи, които ще получавате всеки месец.

Какво представляват пасивните доходи?

Пасивните доходи са доходи, които се генерират всеки месец. Вие веднъж сте свършили определена работа, за да създадете актив, който от своя страна генерира тези доходи всеки месец.

Такива са доходите например от наем на апартамент. Вие веднъж сте закупили апартамент, отдали сте го под наем и след това всеки месец взимате наем.

Защо имам необходимост от пасивни доходи?

Всеки човек е добре да помисли за допълнителен източник на приходи. Разчитането само на месечната заплата не е добър вариант, а и тя обикновенно винаги не ни стига и имаме нужда от още пари.

Във вашия бюджет е добре да съществуват доходи от различни клонове, например:

 • Бизнес;
 • Наем;
 • Бизнес с Мрежов Маркетинг;
 • Търговски борси;
 • и много други.

Има много различни варианти за това как човек да си генерира допълнителен доход.

Винаги е добре да имаме резервни варианти, а в един момент когато разполагаме с достатъчно активи, които ни носят пасивни доходи е възможно да достигнем финансова независимост.

Какво е финансова независимост и как да я постигнем?

Човек постига финансова независимост, когато доходите му от активи (неща, които носят приходи) покриват постоянните му разходи, например за храна, облекло, битови сметки и т.н.

Може ли наемната работа да Ви осигури финансова независимост? Обикновено отговорът е НЕ. Наемният работник по правило получава пари само докато ходи на работа – например ако е шофьор, лекар, учител, дори директор на банка. А какво ще стане, ако спрете да работите? Няма да получавате заплата, т.е. няма да имате доходи! Принципът е: работиш – печелиш, не работиш – не печелиш.

В тази ситуация Вашият живот и животът на семейството Ви зависи от Вашата работа, като всеки ден разменяте времето си за пари, които използвате за да покривате разходите си:

Около 90% от хората разменят времето си за пари

В това няма нищо лошо, но само докато работите. Ако по някаква причина спрете да работите, спирате да получавате и доходи, а разходите си остават.

За разлика от наемните работници, финансово независимите хора не работят за пари – те градят активи, които да работят за тях. Ето как изглежда техният план:

Финансова независимост се постига само ако градим активи

Разбира се много от тези хора започват с наемен труд, пестят всяка стотинка и превръщат парите си в активи – първо по-скромни, а после все по-мащабни. След като веднъж са създали своя актив, те могат да работят по-малко или да спрат да работят, като активът продължава да работи за тях и да им носи доходи.

Обикновено тези, които сами забогатяват, а не са наследили богатството си, забогатяват чрез собствен бизнес. Но създаването на собствен бизнес не е проста работа, защото над 95% от новите бизнеси фалират още през първите 2-3 години.

Какъв надомен бизнес ни предлага АкваСорс?

АкваСорс работи на принципа на мрежовия маркетинг. Всичко, което е нужно да правите е просто да ползвате продуктите и когато сте доволни от тях да ги споделяте със своите приятели. Толкова е просто и може да се прави от дома.

По този начин вие можете да разполгате с времето си и сами да преценяте колко време да инвестирате в своя бизнес.

Предимствата на бизнеса с АкваСорс

 • Всеки може да се възползва от бизнес възможността, която се предлага от АкваСорс
 • По-добро здраве – ползвате с голяма отстъпка полезни природни продукти
 • Без големи първоначални инвестиции и финансов риск – таксата за регистрация е 70 лева еднократно, срещу които получавате готова система за развиване на Вашия бизнес
 • Неограничени доходи – печелите процент от оборота на цялата Ви мрежа, като няма таван за доходите
 • Професионално обучение – научавате много полезни неща и реално можете да помогнете на много хора да получават допълнителни доходи и/или да си подобрят здравето
 • Без фиксирано работно време – Вие решавате кога и по колко време ще отделяте за развиване на Вашия бизнес
 • Работите в свободното си време – не е необходимо да напускате сегашната си работа
 • Нямате шеф – сами избирате с кого желаете да работите
 • Международен бизнес – получавате правото да развивате бизнеса си в целия Европейски съюз, Русия, Македония, Хърватска, Сърбия, Кипър и Австралия
 • Много нови контакти и приятелства – възможност да работите с хора от целия свят

Какво трябва да правя за да получавам допълнителни доходи от АкваСорс?

Ето и основните стъпки към Вашия успешен бизнес с АкваСорс:

1. Не се променяйте

Повечето хора се занимават с мрежов маркетинг, т.е. препоръчват на своите познати неща, от които са доволни, но за това не им се плаща. Продължавайте да препоръчвате нещата, които харесвате. Например книги, филми, ресторанти, детски лекари, фризьорки и т.н. Ако нещо не Ви харесва – недейте да го препоръчвате, а ако Ви харесва – препоръчвайте го… с една “малка” разлика – от това ще печелите!

2. Ползвайте продукти за собственото си здраве

Опитайте продуктите на АкваСорс и ако Ви харесат – включете се в нашата организация! Така ще имате право на голяма отстъпка и достъп до ежемесечните промоции, а като ползвате редовно продуктите ще се чувствате по-здрави и ще изглеждате по-добре.

3. Препоръчвайте АкваСорс на хората около Вас

Изградете с наша помощ екип от 5-6 човека. Ако не знаете как, ние ще Ви научим и ще Ви помогнем! Това може да не стане веднага, а след седмица, след месец или даже след година – зависи колко скоро имате нужда от допълнителни доходи. Просто разкажете на познатите си за продуктите и възможността за допълнителни доходи от АкваСорс. Много хора се включват, за да ползват продуктите с отстъпка, защото харесват възможността да подобрят имунитета си, да имат повече енергия, да се чувстват и да изглеждат по-добре, да се подмладят или да се чувстват по-добре.

4. Изграждайте мрежа от хора, които правят същото

Помагайте на хората си да включват още хора. Когато някой от Вашата група включва нови хора, всички те стават част от Вашия екип. Така мрежата Ви ще нараства, а Вие ще печелите още повече. Няма значение дали лично сте включили тези хора, или това е сторил някой от хората Ви. Просто споделяйте тази информация с познатите си. Ако им хареса, те ще я споделят и с други хора.

Щом мрежата Ви се развие, и имате добър брой хора, които ползват продуктите на АкваСорс, може да започнете да печелите суми от рода на 500 – 600 лева всеки месец. Това са още около 7000 лева годишен доход – може и повече. Ако това Ви стига, почивайте и се радвайте на живота.

Ако искате по-големи доходи, продължете да градите бизнеса и своята мрежа! Останалото зависи от Вас. Когато хората Ви включват още хора, доходът Ви расте. Например, щом 30 души включат още по един приятел, мрежата Ви е вече 60 души. А после 120, 240, 500, 1000…

Това е всичко! Ако идеята Ви харесва и искате да опитате, започнете още днес!

Надомната работа не е това, което беше преди 20 години!

Това е факт, времената се менят, възможностите също! С наличието на интернет можем да се възползваме от много нови инструменти, с които да изграждаме своя бизнес с АкваСорс от дома.

По този начин използвайки тази “надомна работа” или “надомен бизнес” Вие можете да изградите за себе си един актив, който дълго време да Ви носи пасивни доходи.

Най-хубавото, е че АкваСорс в процеса на работа ни позволява да станем по-добри хора, да помагаме на другите да са по-здрави и също така, ако имат желание да са независими финансово!

Какво трябва да направя, за да започна?

Попълнете следната форма и ние ще се свържем с вас, за да Ви дадем подробностите:

  С попълването на тази форма, вие заявявате желанието си да се регистрирате в АкваСорс, за да пазарувайте с до 30% отстъпка. Ние ще се свържем с вас, за да ви дадем повече информация за процеса по регистрация:
  Формата ще ви препрати към сайта, в който можете да завършите регистрацията си:

  Телефон (за да се свържем с вас)*:

  Име и фамилия*:

  Е-майл адрес (ще получите допълнителна информация за регистрацията)*:


  Какво искате да промените:

  * Данните от тази форма, ще се използват, само за да ви изпратим допълнителна информация за регистрацията и да ви помогнем с процеса. Съгласявате със съхраняването и обработката на вашите данни от този сайт според нашите Общи Условия и Политика за поверителност

  Leave a Comment

  Количка
  Начало
  Акаунт
  Количка
  Търси