Какво е суперхрана и кои суперхрани предлага АкваСорс?

Какво е суперхрана и кои суперхрани предлага АкваСорс?

Как се сушат водораслите АФА на АкваСорс?

Научете какво е суперхрана, защо този вид храни са толкова полезни и кои са суперхраните, които предлага компанията АкваСорс.

Все повече хора са чували определението “суперхрана“, което звучи на много от тях просто като рекламен трик. На практика се оказва, че това не е така и този термин си има съвсем точна дефиниция.

Суперхраните – храна и лекарство на бъдещето

За да бъде определена като суперхрана, една храна трябва да отговаря на няколко важни условия:

  • Да съдържа в сравнително малък обем много хранителни вещества в голямо количество и високо качество;
  • Да бъде в естествен вид, а не преработена, като по-този начин се запазват ензимите и витамините в нея;
  • Да бъде изключително лесно усвоима от организма на човека, като му дава енергия без да го натоварва допълнително;
  • Да се отличава с много ползи и положителни ефекти, които не се постигат чрез употребата на обикновени храни и хранителни добавки.

Суперхраните зареждат организма с енергия, подпомагат естествените процеси на очистване от натрупаните в него отрови, токсини и радиация, повишават имунитета и подобряват устойчивостта на инфекции, действат подмладяващо и удължават живота. Някои суперхрани въздействат предимно на дадени органи или тъкани (например мозъка, черния дроб, кожата, костите и т.н.), а други са универсални и влияят благотворно върху целия организъм.

Суперхраните могат да се разделят на няколко групи в зависимост от произхода си и действието им върху човешкия организъм. Можем да говорим и за супер комбинации, при които няколко храни са съчетани по такъв начин, че се получава продукт с уникални ползи.

Суперхраните се различават от повечето хранителни добавки, по това, че суперхраните са основата на доброто здраве, а хранителните добавки, билки и др. са по-скоро надстройка.

При употребата на суперхрани всякакво лечение, било то алопатия, хомеопатия, хирургия, фитотерапия и т.н., действа много по-добре, тъй като клетките на организма получават качествена клетъчна храна.

Суперхраните на АкваСорс

Компанията АкваСорс (AquaSource) предлага едни от най-добрите суперхрани от трите основни царства в природата:

  • От царството на водораслите: синьо-зелените микроводорасли Водорасли АФА (Aphanizomenon Flos-Aquae) от езерото Горен Кламат, Морска Енергия (АФА в комбинация с 3 вида морски водорасли) и Зелена енергия (АФА с хавайска Спирулина /Spirulina Pacifica/ и люцерна), които измежду всички храни от природата са с изключително високо съдържание на протеини и други ценни хранителни съставки;
  • От растителното царство: Комплекс Мастни Киселини – осигурява всички есенциални и неесенциални мастни киселини, съдържащи се в много ядки и семена – те влизат в състава на клетъчните мембрани и тъканните медиатори, които регулират метаболизма;
  • От животинското царство: коластра Коластра КолАктив и Коластра КолАктив 3 – коластрата е най-добрата храна за бозайници съдържа растежни фактори, които подпомагат регенерацията на организма, забавят стареенето и удължават живота.

Суперхраните на АкваСорс са толкова близко до естественото си състояние, колкото позволяват най-щадящите съвременни технологии, действат синергично върху човешкия организъм и са основата на доброто здраве за всеки.

Leave a Comment

Количка
Начало
Акаунт
Количка
Търси