Как да се предпазим от настинка (простуда), грип и вирусни инфекции?

Информация как да се предпазим от настинка (простуда), грип и вируси и кои продукти на АкваСорс (AquaSource) са подходящи за профилактика и лечение на вирусни инфекции.

И настинката (простудата), и грипът са вирусни заболявания, които имат подобни симптоми, като например хрема, кашлица и възпалено гърло. Настинката обикновено протича по-леко и засяга областта на носоглътката, докато грипът обикновено протича с по-тежки симптоми, които включват висока температура и болки в ставите и мускулите.

Особено през есента и зимата, когато има по-малко слънце и витамини, защитните сили на организма намаляват и имунната система има нужда от допълнителни сили за да се бори успешно с вирусите около нас..

Какво се препоръчва за деца и възрастни за предпазване от настинки и грип?


АкваСорс предлага няколко продукта, които подсилват имунната система при бебета, деца и възрастни
, осигуряват пълноценна храна за клетките на тялото и са безценна помощ при профилактика и лечение на всички видове вирусни инфекции.

Коластра КолАктив и Коластра КолАктив 3 – готови антитела срещу 20 вида микроби

Унищожава причинителите на настинките, ако те са някои от тези 20 вида. Освен това тя помага за възстановяване на лигавиците (заедно с Комплекс Мастни Киселини) и е добра защита срещу т.нар. условно патогенни микроби, които присъстват в организма, но обикновено не го разболяват. Когато сме нападнати от нови микроби, трябва да се фокусираме върху тях и така не ни остава енергия да контролираме останалите. Затова и при най-малкото съмнение, че някой в семейството ви е настинал, веднага давайте коластра! Най-добре я приемайте профилактично цяла зима (на празен стомах с чаша вода) по 1 капсула дневно за деца и по 2 капсули за възрастни. За повече информация вижте продуктите Коластра КолАктив и Коластра КолАктив 3.
Комплекс Течно Злато или Комплекс Мастни Киселини – за здрави и устойчиви лигавици

Лигавиците на дихателната и храносмилателна система са най-важната ни бариера срещу болестотворните микроорганизми. Есенциалните мастни киселини (ЕМК) влияят благоприятно и при възпалителни процеси и алергии. Освен това от полезните мастни киселини кожата и косата видимо стават по-здрави и по-хубави.


Зелена енергия – имунитет на капсули

С нейна помощ по-лесно си изработваме антитела срещу микробите. Набавя 20 вида микроелементи, всички незаменими аминокиселини, витамини и други биологично активни вещества. Искате ли децата ви да не боледуват, да се хранят по-добре, да растат като гъбки и да палуват по цял ден? Давайте им Зелена енергия 1 до 3 капсули на ден профилактично, а при настинки 3 капсули наведнъж и след това по 1-2 капсули на всеки час, докато се преборят с инфекцията. Дори ако се наложи да вземете лекарства, Зелената енергия ще ви помогне да оздравеете много по-бързо.Слънчева енергия – Слънце на прах

По състав прилича на Зелена енергия, но съдържа допълнително няколко вида ценни зеленчуци и билки. Слънчева енергия е незаменима при започващи настинки и други инфекции, независимо от какви микроби се причиняват. Усвоява се мигновено – като се сложи под езика, само след броени секунди е вече в кръвта и подсилва имунната система. А мигновеното действие означава и по-бързо справяне с болестите.

Няколко прости правила за предпазване от заразяване

  • Мийте си ръцете преди всяко хранене
  • Пазете се от хора с настинка, висока температура или хрема
  • Избягвайте закрити места с много хора, например магазини и градския транспорт

Ако все пак настинете или хванете грип

  • Увеличете приеманите количества на изброените продукти 2-3 пъти
  • Хранете се предимно с плодове и зеленчуци, които са богат източник на витамини и ензими
  • Пийте повече течности
  • Пийте билков чай с мед и лимон
  • Почивайте си повече
  • При нужда потърсете лекарска помощ

Лечение с антибиотици

Важно е да се отбележи, че лечението с антибиотици има смисъл да се прилага само при наличие на бактериална инфекция, което означава, че антибиотиците не повлияват вирусните инфекции, каквито са настинката и грипа!

Изгодно предложение за предпазване от настинки и грип

Предлагам на Вашето внимание една много изгодна промоция, от която можете да се възползвате, ако си направите личен номер в АкваСорс сега.

Това е най-ефикасната и универсална комбинация от продукти на АкваСорс срещу грипове, настинки и техните усложнения. Ако искате децата Ви и Вие самите да се радвате на добро здраве целогодишно, да не се налага те да отсъстват от градина или училище, а Вие – от работа, започнете да укрепвате имунната си система с тези съвършено балансирани природни суперхрани:

Зелена енергия + Комплекс Мастни Киселини + Коластра КолАктив 3 с 30% отстъпка!

За да се възползвате от тази промоция, можете да се включите в АкваСорс още сега:
Попълнете заявка за формуляри »

Как можем да различим настинката от грипа?

Настинка (простуда)

Настинката (простудата) е остра и неспецифична инфекция на горните дихателни пътища, която се среща най-често през зимата, преминава за около 3 до 7 дни и се характеризира с относително слаби симптоми като температура до 38С, кихане, болки в гърлото, запушен нос, хрема, суха кашлица и др.

Настинката се причинява главно от следните вируси: риновирус, коронавирус, аденовирус и респираторно-синцитиален вирус (РСВ, RSV), като последния се среща най-често при малки деца.

Грип

Грипът е въздушно-капкова инфекция, която се причинява от вирус, известен като инфлуенца. Той съществува в няколко разновидности, които непрекъснато мутират. Затова и всеки есенно-зимен сезон се характеризира със своите нови грипни вируси, които се различават от познатите на имунната ни система.

Силно заразният вирус на грипа обикновено атакува организма през лигавицата на устата, носа или очите, след контакт с болен при кашляне или кихане.

Грипът има инкубационен период от 1 до 5 дни след контакт с вирусоносител, като в голяма част от случаите инфекцията протича като леко простудно заболяване.

За грипа е характерно внезапното начало с висока температура и втрисане, обща умора и слабост, мускулни болки, главоболие, кашлица и понякога хрема и възпалено гърло.

Особено застрашени от грип са малките деца и възрастните хора с хронични или остри заболявания и понижени защитни сили.

Leave a Comment

Количка
Начало
Акаунт
Количка
Търси