Как да докажете на детето, че Дядо Коледа съществува?

Как да докажете на детето, че Дядо Коледа съществува?

Персонализирано видео от Дядо Коледа

Чудили ли сте се как да докажете на малчуганите у дома, че Дядо Коледа съществува? Е, сега ще Ви споделим идеалният начин да ги убедите, че добрият старец не е измислица и че следи внимателно дали вършат достатъчно добрини.

Наскоро научихме, че в България има сайт (https://diadokoleda.bg), който предлага приказни и изцяло персонализирани видеа от Дядо Коледа, в които той се обръща поименно към децата, показва техни снимки, хвали ги за постиженията им през годината и споделя още редица любопитни факти с тях.

Цената на едно видео е 20 лева, ако е за едно дете и 25 лева, ако видеото е за повече от едно дете.

Но нашите нови приятели от diadokoleda.bg предлагат и безплатно видео, така че може да тествате услугата, без да плащате и стотинка.

Поръчайте видео с 20% намаление

Казваме нови приятели, защото се съгласиха да дадат на Вас, нашите читатели, 20% намаление, ако направите поръчка за персонализирано видео от Дядо Коледа с промо код MAIKA. (ваучера е валиден до 31.12.2019)

Единственото ни условие да споделим с Вас техните услуги беше 50% от стойността на всички поръчки, направени с промо код MAIKA, да бъдат дарени на Сдружение „Образование и здраве“ (http://www.ed-h-child.com/) 

Ние нямаме финансова изгода, но вярваме, че видеата на „Здравей Дядо Коледа“ може да донесат много радост на семейството Ви и в същото време да дадете своя скромен принос за облагородяването на средата на едни прекрасни деца.

Примерни видеа и поръчка може да направите на https://www.diadokoleda.bg/videos.html

Ъпдейт 10.01.2020: От кампанията за Дядо Коледа бяха събрани 32 лв. Сумата не е голяма, но е от сърце. Ние от Натурално допълнихме сумата до 250 лв., които бяха дарени на Сдружение „Образование и здраве“. Надяваме се в края на годината отново да можем да ви зарадваме с такава кампания!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.