Как да докажете на детето, че Дядо Коледа съществува?

Персонализирано видео от Дядо Коледа

Чудили ли сте се как да докажете на малчуганите у дома, че Дядо Коледа съществува? Е, сега ще Ви споделим идеалният начин да ги убедите, че добрият старец не е измислица и че следи внимателно дали вършат достатъчно добрини.

Наскоро научихме, че в България има сайт (https://diadokoleda.bg), който предлага приказни и изцяло персонализирани видеа от Дядо Коледа, в които той се обръща поименно към децата, показва техни снимки, хвали ги за постиженията им през годината и споделя още редица любопитни факти с тях.

Цената на едно видео е 20 лева, ако е за едно дете и 25 лева, ако видеото е за повече от едно дете.

Но нашите нови приятели от diadokoleda.bg предлагат и безплатно видео, така че може да тествате услугата, без да плащате и стотинка.

Поръчайте видео с 20% намаление

Казваме нови приятели, защото се съгласиха да дадат на Вас, нашите читатели, 20% намаление, ако направите поръчка за персонализирано видео от Дядо Коледа с промо код MAIKA. (ваучера е валиден до 31.12.2019)

Единственото ни условие да споделим с Вас техните услуги беше 50% от стойността на всички поръчки, направени с промо код MAIKA, да бъдат дарени на Сдружение „Образование и здраве“ (http://www.ed-h-child.com/) 

Ние нямаме финансова изгода, но вярваме, че видеата на „Здравей Дядо Коледа“ може да донесат много радост на семейството Ви и в същото време да дадете своя скромен принос за облагородяването на средата на едни прекрасни деца.

Примерни видеа и поръчка може да направите на https://www.diadokoleda.bg/videos.html

Ъпдейт 10.01.2020: От кампанията за Дядо Коледа бяха събрани 32 лв. Сумата не е голяма, но е от сърце. Ние от Натурално допълнихме сумата до 250 лв., които бяха дарени на Сдружение „Образование и здраве“. Надяваме се в края на годината отново да можем да ви зарадваме с такава кампания!

Leave a Comment

Количка
Начало
Акаунт
Количка
Търси