Регистрация на личен номер в АкваСорс

Бланки и точни указания за регистрация като дистрибутор на АкваСорс

Здравейте!

Регистрацията на личен (дистрибуторски) номер в АкваСорс ви позволява да пазарувате продуктите на АкваСорс с отстъпка от 30%. Регистрацията не ви задължава да препродавате продуктите на трети лица, а можете просто да ги купувате за вас и за вашето семейство. По този начин заявявате своя абонамент за здраве! 

Бизнес възможността е достъпна за всеки, който желае да има допълнителен доход всеки месец, с възможност за напълно излизане от стандартния работен режим.

Системата на АкваСорс е изградена по начин, по който винаги има кой да попитате и да получите помощ когато имате въпроси за това как се използват продуктите и какъв продукт е подходящ за Вас!

Какви плюсове ви дава регистрацията като АкваСорс дистрибутор?

 • Naturalno.net Мрежа в АкваСорс – Ако се регистрирате като дистрибутор в нашата мрежа, ние можем да ви помогнем със създаването на ваш онлайн магазин, в който да предлагате и продавате продуктите на АкваСорс!
 • Безсрочна регистрация – позволява ви да купувате продукти с отстъпка за себе си или своето семейство. Не сте задължени реално да дистрибутирате продуктите на АкваСорс; За да бъде регистрацията безсрочна и да се спазят най-новите изисквания по ГДПР е нужно да закупите поне един продукт в годината, за да имат АкваСорс причина да държат акаунта ви при тях активен. (примерно най-евтиния вид хималайска сол)
 • Безсрочна 25-30% отстъпка от цените на всички АкваСорс продукти;
 • Месечни промоции за дистрибутори – имате достъп до изгодни месечни промоции, запазени само за регистрираните;
 • Начален Пакет – При регистрацията си като дистрибутор получавате начален пакет с полезни материали за продуктите и фирмата;
 • Директна Покупка от АкваСорс – пазарувате директно от офис на АкваСорс (в България или в чужбина), когато и колкото пожелаете;
 • Без ангажиментинямате ангажименти да купувате редовно или да разпространявате продуктите;
 • Развитие на свой бизнес – (само ако желаете) АкваСорс предлагат възможност за развитие на свой бизнес с изградена Мулти Левел Маркетинг система. Имате възможност за допълнителни доходи и изграждане на собствен бизнес.
 • Ново! Получавате безплатен myAquaSource уебсайт
 • Ново! По избор: Програма Лесно начало само за 98 лв. по време на регистрацията, вместо 183.00 лв.
 • Ново! Безплатна доставка на договора и началния пакет, както и продуктите които закупите при регистрация
 • Без необходимост от подписване на физически договор, всичко става онлайн.

Ако имате въпроси можете да се свържете с нас чрез:
Е-майл: office [at] naturalno.net
Телефон: 0988 850  787

Как да се регистрирам?

Регистрацията е лесна и бърза. Става с попълване на онлайн формуляр за регистрация и еднократна такса от 99 лв., която се изплаща с отстъпката за първите няколко продукта.

Регистрация чрез онлайн форма

Регистрацията става бързо и може да ви се отплати многократно!

  С попълването на тази форма, вие заявявате желанието си да се регистрирате в АкваСорс, за да пазарувайте с до 30% отстъпка. Ние ще се свържем с вас, за да ви дадем повече информация за процеса по регистрация:
  Формата ще ви препрати към сайта, в който можете да завършите регистрацията си:

  Телефон (за да се свържем с вас)*:

  Име и фамилия*:

  Е-майл адрес (ще получите допълнителна информация за регистрацията)*:


  Какво искате да промените:

  * Данните от тази форма, ще се използват, само за да ви изпратим допълнителна информация за регистрацията и да ви помогнем с процеса. Съгласявате със съхраняването и обработката на вашите данни от този сайт според нашите Общи Условия и Политика за поверителност

  ИЛИ

  Ако сте извън България…

  Можете да направите онлайн регистрация на личен номер в АкваСорс, ако живеете в някоя от следните държави:

  Австрия, Англо-нормандски острови (Channel Islands), Белгия, Великобритания, Германия, Гърция, Дания, Ирландия, Исландия, Испания, Италия, Кипър, Лихтенщайн, Литва, Люксембург, Латвия, Малта, Холандия, Норвегия, Полша, Португалия, Румъния, Сърбия, Словения, Словакия, Унгария, Франция, Чехия, Швейцария или Швеция.

  Онлайн регистрация в АкваСорс »

  Това е всичко!

  С регистрацията получавате начален дистрибуторски пакет с полезни материали за продуктите, бизнеса и фирмата, както и единия екземпляр от Дистрибуторския договор с попълнен от фирмата Вашия личен дистрибуторски номер.

  Ако сте изпратили документите по куриер или по пощата: на следващия работен ден след получаването на документите и на Вашия банков превод в офиса на АкваСорс, ще получите по куриер (без да дължите нищо допълнително) началния пакет, Вашия екземпляр от договора и поръчаните продукти.

  Забележка: След като получите личния си номер в АкваСорс, ще можете да поръчвате по телефон, имейл или през Интернет магазина на фирмата (без да е необходимо да попълвате и изпращате документи), като ще можете да плащате с наложен платеж при доставката, чрез карта, Epay или предварително по банков път. Разбира се, винаги ще можете да пазарувате и на място в офиса на АкваСорс в София.

  Ако имате въпроси можете да се свържете с нас чрез:
  Е-майл: office [at] naturalno.net
  Телефон: 0988 850  787

  Вариант 2: Форма за регистрация с изпращане на хартиен договор

  Считано от 01.06.2022 не е възможно е да се прави регистрация чрез хартиен договор. Всичко става онлайн, използвайте горната форма

  Регистрацията не ви задължава да препродавате продуктите на трети лица, а можете просто да ги купувате за вас и за вашето семейство

  Ако попълните горната форма, ще ви се обадим за да ви помогнем с регистрацията, или ако имате някакви въпроси за самия процес. Формата също така автоматично ще ви изпрати стъпките необходими за регистрация на вашия е-майл адрес.


  Стъпка 1: Документи – сваляне и разпечатване

  Моля, свалете и разпечатайте следните документи:

  Бланка за регистрация – Дистрибуторски договор (2 екземпляра)

   Декларация за регистрация като юридическо лице – ако се регистрирате като юридическо лице, декларацията е необходима за изплащане на бъдещи комисионни.

  Ако не можете да отворите изброените PDF документи, моля, изтеглете и инсталирайте на Вашия компютър безплатната програма Adobe Reader от тук: http://get.adobe.com/reader/

  ВАЖНО: Ако нямате възможност да разпечатате документите, моля, изпратете ми Ваш пощенски адрес на имейл office [at] naturalno.net, за да ги получите като хартиени формуляри.

  Стъпка 2: Попълване на бланката за регистрация

  Попълнете четливо с химикал следните секции в бланката Дистрибуторски договор (2 екземпляра):

  ДАННИ НА ДИСТРИБУТОРА: Попълнете всички полета с данните си по лична карта. Посочете своя e-mail адрес, за да получавате бързо информация за ежемесечните промоции от АкваСорс по Интернет.

  АДРЕС ЗА КОРЕСПОНДЕНЦИЯ: Попълнете само ако живеете на друг адрес, различен от този по лична карта.

  ДАННИ НА СПОНСОРА: Попълнете следните данни (в предоставената бланка са вече попълнени):

  • Име и Фамилия: Кирил Иванов
  • Дистрибуторски номер: 50059619

  ДАННИ ЗА ЮРИДИЧЕСКО ЛИЦЕ: Попълнете само ако желаете да се регистрирате като фирма – в този случай не се попълва секцията ДАННИ НА ДИСТРИБУТОРА. Моля, приложете към договора и копие на удостоверението от Агенцията по вписвания с ръчно изписан текст “Вярно с оригинала”, подпис и печат на фирмата.

  ПОДПИСИ: Подпишете се в полето “Подпис на дистрибутора” (долу ляво) и попълнете текущата дата.

  Стъпка 3: Попълване на Дистрибуторската форма за заявка

  1. Моля, попълнете в полето “Име на дистрибутора” името, което сте записали в Дистрибуторския договор.

  2. Само ако ще изпращате документите за регистрацията по куриер или по пощата, попълнете и следните полета:

  • Име на получателя: името на човека, който ще получи пратката след регистрацията;
  • Точен адрес: адресът, където желаете да получите пратката след регистрацията;
  • Начин на плащане: отбележете “Банков превод”;
  • При банков превод: информация за превода, който ще изпратите (не е задължително да се попълва);
  • Начин на получаване: отбележете “Куриер”.

  3. Необходимо е да отбележите еднократната такса за регистрация като попълните за “Начален дистрибуторски пакет” (последната позиция от таблицата на първата страница) 1 брой – 99 лв.

  4. Ако желаете да поръчате продукти заедно с регистрацията, вече можете да ползвате цените с отстъпката от 25-30% в колоната “Цена в лв. за дистриб.”. Отбележете за желаните продукти техния брой в колоната БРОЙ, калкулирайте цената им и запишете общата сума в колоната ОБЩО ЛЕВА.

  Забележка: Ако желаете да си поръчате една или повече промоции, необходимо е да отбележите в колоната БРОЙ само за първия продукт от всяка промоция желания брой промоции и да допълните “пр.” (например “1 пр.” за 1 промоция, “2 пр.” за 2 промоции и т.н.), а в колоната ОБЩО ЛЕВА да запишете общата сума за броя промоции, които желаете да поръчате.

  5. Сумирайте таксата за регистрация и избраните продукти от първата страница на заявката и запишете общата им сума в полето “Обща стойност (Хранителни добавки)”.

  6. Сумирайте избраните продукти от втората страница на заявката и запишете общата им сума в полето “Обща стойност (Козметика + Лична хигиена + Лични продукти)”.

  7. За да получите общата дължима сума, моля, съберете сумите от двете полета “Обща стойност” + цената за доставката.

  Стъпка 4: Подаване на документите и плащане

  След като вече сте попълнили бланката за регистрация и заявката за продукти, необходимо е попълнените бланки и дължимата сума да се подадат в офиса на АкваСорс.

  Вариант 1: Регистрация на място в офиса на АкваСорс в София

  Можете да подадете формуляра за регистрация на място в офиса на АкваСорс – така няма да плащате такса за доставка по куриер, ще можете да заплатите таксата за регистрация на място (в брой или с карта, без да е необходим банков превод) и веднага ще получите стартовия си пакет и поръчаните продукти.

  Адресът на офиса е гр. София, ж.к. “Гоце Делчев”, ул. “Костенски водопад” № 47, вх. А, ет. 1.
  Входът се намира на ъгъла с ул. “Метличина поляна”, вляво от детския магазин “Бокал”.

  Вариант 2: Регистрация по куриер или по пощата

  1. Изпратете по куриер (по-бързо и по-сигурно е) или по пощата с препоръчано писмо попълнения Дистрибуторски договор (2 екземпляра) и формата за заявка (1 екземпляр) до офиса на АкваСорс. Адресът е:

  за АкваСорс ЕООД
  ул. “Костенски водопад” 47, вх. А, ет. 1
  ж.к. Гоце Делчев
  1404 София

  2. Преведете по банков път по една от сметките на АкваСорс EOOD общата сума, т.е. таксата за регистрация + цената на продуктите (ако ще поръчвате) + цената за доставката до Вашия адрес (ако изпращате документите по куриер или по пощата).

  Забележка: Ако имате възможност, използвайте за плащането някоя от изброените по-горе банки – преводът се извършва веднага!

  Количка
  Начало
  Акаунт
  Количка
  Търси