AquaSource Супер Плодова енергия С

Дребните плодове са сред плодовете с най-високо хранително съдържание. Те са превъзходен източник на антиоксиданти и са богати на няколко витамина и минерала, особено на витамин С и манган.

Какво е антиоксидант? 

Антиоксиданти са открити в много храни и са част от различни хранителни добавки с витамини и минерали. Те помагат на клетките да се защитават и възстановяват от множество стресови фактори, като претоварване, хронична умора и възпаление. Допринасят също така за справяне с последствията от външни стресови фактори като замърсители и екстремни климатични условия.

На молекулярно ниво антиоксидантите са клас стабилни молекули, способни да потискат вредното въздействие на свободните радикали, които са нестабилни и изключително реактивни молекули, чиито цели са липидите, нуклеиновата киселина, протеините и други важни молекули.

Следователно поддържането на необходимото ниво антиоксиданти в тялото е особено важно за подпомагане на имунната система и възстановяването след напрегната работа.

На пазара се предлагат много хранителни добавки с антиоксиданти, но ние смятаме, че нашата Супер Плодова енергия С е една от най-добрите поради следните причини:

Комбинация от дребни плодове, която е концентриран източник на хранителни вещества
Първо, подбрахме мощна комбинация от органични дребни плодове с изключително високо съдържание на нутриенти.

• Органични плодове от морски зърнастец – много богати на витамин С. Съдържат също каротеноиди, витамин Е, аминокиселини, бета-ситостерол и антиоксиданта полифенолова киселина.

• Органични плодове от морски зърнастец – много богати на витамин С. Съдържат също каротеноиди, витамин Е, аминокиселини, бета-ситостерол и антиоксиданта полифенолова киселина.

• Органични плодове от ацерола – 17% витамин С – тропически плод, чиято родина е Мексико, Централна Америка и Южна Америка, богат на витамин С и антоцианини.

• Органични лиофилизирани макуй бери на прах – смята се, че са сред храните с най-голям антиоксидантен потенциал от антоцианини. Антоцианините са тип антиоксидант, откриван най-често в тъмночервените, пурпурните или сините дребни плодове. Осигуряват също така витамините А и С, и желязо, калций и калий.

• Органични лиофилизирани акай бери на прах – богат източник на антоцианини; осигурява натуралния антихистамин кверцетин, както и калий, манган и витамини от група В (В-комплекс).

Събират се и се лиофилизират, когато достигнат най-високо ниво на хранителна стойност 
Но за да може да се използва цялото това богатство от хранителни вещества, изключително важно е как се съхраняват и оптимизират с помощта на методи на събиране и преработка, осигуряващи най-високо качество.

Много от плодовете в Супер Плодова енергия С се отглеждат на различни места, осигуряващи оптимални условия. Те достигат максималната си хранителна стойност само в определени периоди на годината и затова трябва да се събират и консервират точно тогава. Лиофилизацията дава възможност за оптимално съхраняване на хранителните вещества, макар плодовете да се събират по различно време. Нещо повече, демонстрирано е, че хранителното съдържание на подложените на лиофилизация дребни плодове може да е по-високо, отколкото в пресните.1

1Изследване за ягоди, проведено от Министерството на здравеопазването,окръг Монтгомъри, Кларксвил, Тенеси, САЩ, юни 2010 г.

Гаранция за качество 

По време на целия производствен процес се поддържа и следи идеалната за запазване на хранителните вещества температура. След транспортирането всяка партида се сертифицира като органична и подходяща за вегани. Оборудването, използвано за производството, пълненето и пакетирането на тези продукти не се използва за производство, пълнене и пакетиране на продукти от животински произход или съдържащи съставки от животински произход. Освен това всяка партида трябва да отговаря на вътрешните стандарти за качество на AquaSource.

Защо е важно да се вземат хранителни добавки с витамин С

Както стана ясно при направеното по-горе кратко представяне на прекрасната комбинация от дребни плодове в AquaSource Супер Плодова енергия С, витамин С присъства в много от тях.

Демонстрирано е, че витамин С помага за намаляване на чувството за отпадналост и умора, и за нормалното освобождаване на енергия за тялото. Освен това спомага за поддържане на имунната система и допринася за нормалното функциониране на нервната система.

Този водоразтворим витамин трябва да си набавяме чрез храната или с помощта на хранителни добавки. Осигуряването на достатъчно витамин С единствено чрез диетата е трудно. Той НЕ се складира в тялото. Неизползваният витамин С се изхвърля през бъбреците. Ето защо всекидневният прием на витамин С е особено важен.

Също така местонахождението, климатът и начинът на живот могат да затруднят набавянето на достатъчно витамин С посредством пресни плодове и други храни. Затова една от най-използваните днес хранителни добавки е с витамин С.

Обобщение

AquaSource Супер Плодова енергия С е една от най-добрите натурални хранителни добавки за имунната система, предлагани на пазара. Чудесна е както за заетите, така и за подложените на големи физически натоварвания хора. Освен на витамин С, този продукт е също така добър източник на магнезий и желязо. Идеален е и за вегани и вегетарианци.

Ключови предимства 
• Концентриран източник на натурален витамин С от комбинация от органични, богати на хранителни вещества дребни плодове, поддържащ по естествен начин имунната система.

• Всекидневната употреба осигурява 100% от препоръчителния дневен прием на витамин С.

• Богатата на антиоксиданти комбинация подпомага възстановяването и имунитета.

• Идеален при физически активен начин на живот, включително и за спортисти.

• Помага на тялото да се бори с последствията от външни стресови фактори като замърсители и екстремни климатични условия.

• Добър източник на желязо, магнезий и други важни минерали.

 

Leave a Comment

Начало
Акаунт
Количка
Търси