AquaSource Програма Лесно начало

Лесно начало аквасорс

Поемете контрола за вашето здраве: Нова Година – Ново начало – да се подновим отвътре навън!

Напълно естествено е след празниците да се погрижим за по-сериозно пречистване на тялото си. Клетките ни постоянно се подновяват и регенерират, затова е необходимо да дадем на организма си онези градивни елементи, които да ни осигурят едно наистина здраво тяло.
 
 
Ако попитате който и да е специалист по функционална или интегративна медицина, или нутриционистика, ще чуете неизменно съвета да обръщате специално внимание на своята стомашно-чревна система и храносмилателна дейност и да се грижите за поддържане равновесието на микробиома си. Когато те не работят както трябва, здравето неизбежно се влошава.

AquaSource Програма Лесно начало е перфектният начин за стартиране на новата година. Тази четириседмична програма съдържа нашата суперхрана AquaSource Водорасли, AquaSource Храносмилателни Еензими, AquaSource Ацидофилус и AquaSource Бифидус Комплекс.
 
Нашата AquaSource Програма Лесно начало осигурява висококачествено хранене и повишава енергийното ни ниво. Тя спомага за:
1. Пречистването – елиминира отпадъчните вещества от клетките.
 
2. Храненето – добавя незаменими хранителни вещества към диетата ни и така помага за поддържане доброто състояние на клетките. 
 
3. Поддържането на добро здраве, усещането за физически комфорт и жизненост.
 
Не забравяйте да пиете достатъчно (до 2 л на ден) изворна или пречистена вода по време на четириседмичната програма „Лесно начало“. Редовното пречистване е решението на проблема с много замърсители в атмосферата, неправилното хранене, преработените храни и стресиращия съвременен живот. Особено след дългите коледни и новогодишни празници, по време на които традиционно прекаляваме с храната и алкохола.
Водорасли АФА от езерото Кламат

AquaSource Водорасли

Всички познаваме и обичаме AquaSource Водораслите с богатото им съдържание на хранителни вещества, от които 60% протеини, както и антиоксиданти, бета-каротин и хлорофил. Това са едни от най-чистите и богати на минерали водорасли в света. Патентованият ни процес на сушене BioActive Dehydration® запазва максимално хранителната им стойност.
 
Основни предимства и ползи от нашата Суперхрана – AquaSource Водорасли 
• Един от най-пълноценните и ефикасни хранителни източници, открити в природата.
• Осигурява широка гама хранителни вещества, включително витамини, минерали, антиоксиданти, протеини, аминокиселини, мастни киселини и невропептиди.
• Допринася за намаляване на чувството за отпадналост и умора.
• Благотворна е за нервната система.
• Подпомага функциите на имунната система.
• Благотворна е за умствената дейност.
• Спомага за освобождаването на допълнителна енергия в тялото.
• Спомага за нормалната когнитивна функция, което е важно за паметта и възприятията.
*Вижте по-долу здравните твърдения, одобрени от ЕОБХ. 
 
Храносмилателни ензими с водорасли АФА
AquaSource Храносмилателни Ензими
Получена от растителни източници, тази смес от храносмилателни ензими (амилаза, протеаза, липаза, лактаза и папаин) спомага за поддържане ефективното разграждане на храната и нутриентите. За да стане дори още по-ефикасна, тя е обогатена със Суперхраната* AquaSource водорасли. Ензимите са нужни за храносмилането, за разграждането и усвояването на храната и хранителните вещества. Ако ензимите са недостатъчно, храненето натоварва тялото допълнително и изчерпва ресурсите му.

 
Ацидофилус с водорасли АФА
AquaSource Ацидофилус 
Доказано е, че щамът Lactobacillus acidophilus, известен като DDS-1, използван от AquaSource, оцелява в стомашната киселинност, устоява на жлъчните соли и се развива добре в стомашно-чревния тракт.
AquaSource Ацидофилус осигурява витамин В12, фолиева киселина и витамин В6 и помага за поддържане на вече постигнатите здравословни нива на холестерола, когато се приема като всекидневна добавка.
Нашият уникален щам ацидофилус допринася за по-доброто стомашно-чревно здраве и за поддържането на изключително важния баланс на чревната флора, както и на доброто храносмилане и спомага за подобряване усвояването на хранителни вещества от храната. Освен това произвежда повече млечна киселина от други щамове L. acidophilus и повече бета-галактозидаза. Тъй като хората с непоносимост към лактоза имат недостиг от този ензим, използването на продукта може да помогне за намаляване на лактазния дефицит.
 
Бифидус Комплекс с водорасли АФА
AquaSource Бифидус Комплекс

Допринася за здравето на стомашно-чревната система посредством своята комбинация от три полезни щама пробиотици Bifidus (Breve, Infantis, Longum) и суперхраната AquaSource водорасли. Пробиотиците са полезни за здравето бактерии, използвани отдавна като добавка, необходима за по-доброто храносмилане.
Breve – Произвежда оцетна и млечна киселина, които помагат за разграждането на храната, включително на несмилаеми растителни фибри (влакнини). Поддържа също така имунната система, спомагайки за потискане развитието на вредните бактерии, които могат да нарушат доброто храносмилане.
 
Infantis – Вероятно най-известният представител на семейството на бифидобактериите (Bifidobacterium), препоръчван за доброто здраве както на бебета, така и на възрастни. Един от главните обитатели на храносмилателния тракт на новородените бебета. Почти всички щамове на Infantis произвеждат водоразтворимите витамини тиамин, никотинова киселина и фолиева киселина, и то в много по-големи количества от останалите представители на семейството на бифидобактериите.
 
Longum – Bifidobacterium longum подпомага производството и усвояването на витамините от група В (В комплекс) и блокирането на растежа на вредни бактерии, като понижава чревната рН посредством производството на оцетна и млечна киселина, и стимулира имунната система.
Указания за употреба: 
Седмица 1 – Вземайте две капсули Бифидус преди лягане и по една капсула Храносмилателни Ензими два пъти на ден преди хранене.
Седмица 2 – Вземайте две капсули Ацидофилус сутрин 40 минути преди хранене, по една капсула Храносмилателни Ензими два пъти на ден преди хранене, една капсула AquaSource Водорасли и две капсули Бифидус преди лягане.
Седмица 3 – Същото като Седмица 2 и увеличете водораслите на две капсули на ден.
Седмица 4 – Довършете приема на Ацидофилус, вземайте Храносмилателни Ензими и увеличете водораслите на три капсули на ден.
Пийте колкото може повече изворна или пречистена вода – стремете се да пиете 2 литра на ден.
*Здравни твърдения, одобрени от ЕОБХ: 
• Витамин В12, витамин В5 и витамин С допринасят за намаляване на чувството за отпадналост и умора.
• Витамин В12 и витамин С допринасят за нормалното функциониране на нервната и на имунната система.
• Витамин В5 допринася за нормалната ментална дейност.
• Витамин С помага за нормалното образуване на колаген за кожата и за освобождаването на енергия в тялото.
• Желязото допринася за нормалните когнитивни функции.
Данни за алергени: 
Не съдържа алергени според Регламент (ЕС) No 1169/2011 за предоставяне на информация за храните на потребителите.

1 thought on “AquaSource Програма Лесно начало”

  1. Pingback: Аминокиселини

Leave a Comment

Количка
Начало
Акаунт
Количка
Търси