Аквасорс Продукти за здраве

Аквасорс Продукти – всички продукти на АкваСорс

АкваСорс Продукти – какви продукти предлага АкваСорс?

Онлайн магазин Натурално е официален дистрибутор на АкваСорс.

Всички Аквасорс продукти предлагани в нашия магазин са оригинални, доставени директно до вас от офиса на АкваСорс, ние не съхраняваме продуктите, те се изпращат директно от официалния офис.

Храната в днешно време не ни доставя необходимите за нормално функциониране на организма вещества.

В резултат на това се чувстваме уморени, губим активност и здравето ни не е това, което бихме искали да бъде. Понякога се стига и до по-сериозно влошаване на здравето.

Причината за невъзможността организмът да се върне в нормалното си състояние на здраве често е свързана с недостига на ключови хранителни вещества (хронично клетъчно гладуване) и натрупване на клетъчни отрови (хронична клетъчна интоксикация) вследствие замърсяването на околната среда и консумацията на храна, бедна на важни съставки. А гладните клетки, натрупали при това и отпадъчни продукти и токсини, не могат да функционират правилно, не се възстановяват напълно, стареят и умират преждевременно.

Съдържание покажи

Природни АкваСорс Продукти

Природните Аквасорс продукти, класифицирани като суперхрани и хранителни добавки, в повечето от случаите се оказват важен фактор за детоксикация на клетъчно ниво и правилно клетъчно хранене. В това отношение продуктите на АкваСорс са уникални, качествени и ценни. Те дават на нашия организъм необходимото за пълноценното му функциониране.

Аквасорс продукти могат да се приложат в целия съпътстващ живот на човека. Те намират приложение в здравословния начин на живот, спомагат за по-доброто здравословно състояние на човека и са страхотен помощник на организма в борбата с непрекъснатите външни негативни намеси от заобикалящия ни свят.

Болести при хората

Много са болестите както физически, така и психични, които съпътстват живота на човека и водят до неговата смърт. Повечето от тях обикновено започват през втората половина от живота на човека и са свързани с начина на живот и начина на хранене. Много по-нисък  е процентът на вродените  заболявания и тези, които имат начало в първата половина на живота.

Това означава, че ние можем да повлияем върху появата и развитието на дадена болест до голяма степен като живеем и се храним по определен начин. За тази цел обаче трябва да се сетим навреме за важните неща в живота, от които зависи нашето здраве. Не бива появата на заболяване да ни подсеща, че грижата и превенцията за нашето здраве е от първостепенно значение в нашия живот.

Най-важното е да осъзнаем навреме, че най-голямото ни богатство е здравето, това е нашият най-ценен капитал.

Суперхраните на Аквасорс могат да помогнат на човешкия организъм да бъде по-здрав или да преодолее дадена болест. Предимство на продуктите е липсата на странични ефекти, каквито почти винаги има от лекарствата – плод на фармацевтичната индустрия.

Характерно за суперхраните на Аквасорс е, че те помагат многопосочно както на човешкото тяло така и на човешкия дух. Покачвайки имунната защита на човека, те допринасят и за оздравяването на неговата психика. Не случайно синьо-зелените водорасли, есенциалните мастни киселини, коластрата както и други продукти на компанията имат положително действие върху депресията.

Все повече лекари както и хора с други професии започват да схващат философията на безвредния начин да се поддържаме здрави, силни и с висок дух, незамърсявайки организма си с продукти на индустриалната химия и фармацевтичната индустрия, а ползвайки природата като неизчерпаем извор на енергия,  красота и здраве.

Аквасорс Продукти

Да помним – здравето на човека зависи от няколко прости неща като редовно и правилно хранене, липса на стрес колкото е възможно в изпълнение на професионалните си  задължения, редовен сън и добри човешки взаимоотношения.

По отношение на правилното хранене и намаляване на стреса Аквасорс продукти имат категорично ползотврен ефект.

Ето и в какви случай може да се прилагат продуктите на АкваСорс за хранителна профилактика:

АкваСорс продукти за бебета и деца

ТОП продуктите, които се препоръчват за най-малките и сладки човеци може да откриете, като кликнете на самия надпис. Уникалната комбинация от продукти включва употреба на зелена енергия + коластра + мастни киселини, за да имунната система да се пребори с вирусите. За по-големите батковци и какички, учениците и студентите, се препоръчват водорасли + коластра + мастни киселини.

АкваСорс продукти за жени

Женското здраве е специфично, важно и задължително трябва да го пазим в норма. Причината е проста – всяка здрава, щастлива и доволна жена е рай за мъжа! Жените могат не само да разчитат на продукти за подсилване на имунната система, но и за специфични ситуации, като подсилване на ноктите, кожата, косата чрез Колаген, подкрепа за кости, стави и мускули чрез Флексибилити, Остео Форте, Куркума, както и могат да разчитат на специално разработени продукти като Муун Райз и Муун баланс за може би най-важната част от живота си.

АкваСорс Продукти за мъже

Мъжете са наистина силния пол, ако опрем до физика, но понякога това не е точно така. Хубаво е да използват водорасли, за да подкрепят мозъка си. Мака енергията ще им даде сила за повече мощ – полова и физическа, а и по всяко време могат да разчитат на Коензим Q 10, Клетъчна енергия и други специфични продукти за определена част от функционалното им тяло.

АкваСорс продукти за спортисти

Подробна информация кои продукти ще послужат за подобряване на успехите ви в спорта може да откриете като кликнете на заглавието. Хората не обръщат внимание на продукти като коластра, лайтън-ъп, флексибилите, куркума, а всъщност постигането на целите с тях е по-лесно.

АкваСорс продукти за отслабване

Няма да губим време и директно споделяме една страхотна програма за регулиране на теглото:Примерна програма за отслабване:

1 месец: Програма “Лесно начало” с ЕМК, Колактив 3 и/или АлоеФреш – По този начин ще направите пречистване и детокс на стомашно-чревния тракт

2 месец: Ливър Кленз, ЕМК и Лайтън-ъп! – За пречистване на черния дроб и още по-добро храносмилане

3 месец: Лайтън-ъп!, водорасли АФА и Коластра – Така ще активирате обмяната на веществата в организма.

АкваСорс Продукти за орална хигиена

Йонната четка за зъби Соладей-еко подобрява начина на миене на зъбите, както и подкрепя устойчивостта на венците. Чрез нея ще постигнете по-голяма ефективност при качественото четкане на зъбите и ще останете доволни от резултата.

Това НЕ са лекарствени продукти! Те могат да служат за хранителна профилактика в посочените случай, но не бива да се приемат като лекуващи! При здравословен проблем винаги трябва да обсъдите с лекуващия си лекар предстоящата консумация на определен продукт, за да сте сигурни че взимате правилно решение!

Списък с всички АкваСорс продукти

AquaSource Плодова Енергия

AquaSource Плодова Енергия на прах е точно за вас. В този продукт са комбинирани над 15 различни вида предимно органични дребни плодове. За да се запази максималната хранителна стойност на плодовете, много внимателно е преценено в кой момент е необходимо те да бъдат обрани и лиофилизирани.

Отличен продукт за активни спортисти и хора, които водят забързан начин на живот. Изключително подходящ за вегани и вегетарианци.

Научи повече за продукта.


AquaSource Комплекс Есенциални Мастни Киселини

Есенциалните Мастни Киселини (ЕМК) на АкваСорс представляват течност, която съдържа студен екстракт от ленено, слънчогледово и сусамово семе, лешникови и кайсиеви ядки, тиквени семки, пшеничен зародиш, шафраника, пореч, чесън, маруля, морков, портокал, лимон, маслина, черна и червена боровинка, касис, шипка и някои други растения, с прибавени към тях масло от морски водорасли и лецитин.

Научи повече за продукта.


AquaSource Комплекс Течно злато

AquaSource Комплекс Течно злато също наричани Есенциални мастни киселини от усойниче и морски зърнастец. Комплекс Течно злато осигурява важни мастни киселини от растителен произход, които предоставят широк спектър Омега-3-6-7-9 мастни киселини, подпомагащи поддържането на здраво сърце, стави, хормонален баланс и т.н. Добавените богати на DHA масла от микроводораслов източник спомагат за поддържане на мозъчната функция.
Подходящо за вегетарианци и вегани. Допълва продуктът Комплекс Есенциални мастни киселини и е идеална комбинация с AquaSource водорасли, AquaSource Зелена Енергия и AquaSource Морска Енергия.


AquaSource Морска Енергия

AquaSource Морска Енергия съчетава мощни натурални храни от морето, които осигуряват специален подбор хранителни вещества, важни за доброто здраве и общото състояние. Това е смес от три различни вида морски водорасли: кафяви, червени и зелени, в комбинация с AquaSource водорасли (синьо-зелени водорасли). Някои от тези морски водорасли се смятат за Суперхрана.

Научи повече за продукта.


AquaSource комбинира органичен витамин D с калций

AquaSource комбинира органичен витамин D с калций. Заедно те подпомагат поддържането на мускулната функция и здрави костите, зъбите и имунитета. Калцият допринася за енергийните нива, невротрансмисията и нормалната функция на храносмилателните ензими.
За разлика от синтетичните източници, нашият AquaSource Органичен Витамин D гарантирано се усвоява по-добре от организма.

Научи повече за продукта.


AquaSource Куркума Комплекс

AquaSource Куркума Комплекс е предназначен както за спортисти, така и за хора с физически активен начин на живот, чиито мускули и стави се нуждаят от по-бързо възстановяване от натоварването.

Куркуминът (Curcuma Longa), активната съставка в куркумата, е комбиниран с бромелаин, с екстракт от корен от джинджифил и с екстракт от черен пипер, за да се увеличат антиоксидантните свойства, но също и да се оптимизира усвояването на ключови хранителни вещества, и така да се подпомогнат болезнените и увредени стави.

Научи повече за продукта.


AquaSource Водорасли АФА

AquaSource Водорасли AquaSource водораслите са изключително чист и богат източник на основни хранителни вещества, съдържащи над 60% протеин. Богати са на ценния антиоксидант бетакаротин както и на витамин В12. Те са отличен източник на желязо и други важни минерали.

AquaSource водораслите са от ПРИРОДАТА, а не от изкуствен източник и са напълно смилаеми и високо усвоими. Чудесен хранителен източник и за вегетарианци.

Научи повече за продукта.


AquaSource КолАктив3 коластра

AquaSource КолАктив3 коластра е нашият продукт с коластра от “следващо поколение” за тези, които искат допълнителна подкрепа за здравето на храносмилателния тракт чрез комбинацията от Ацидофилус и Лактоферин с нашата AquaSource коластра.

AquaSource КолАктив3 предлага отлична хранителна подкрепа на хората, които водят активен начин на живот, включително и спортисти.

Той е полезно допълнение към всеки хранителен режим, тъй като е предназначен да подпомогне долната част на храносмилателния тракт, както и имунната система.

Научи повече за продукта.


AquaSource КолАктив Коластра

AquaSource КолАктив Коластра предлага отлична хранителна подкрепа за хора с активен начин на живот, включително спортисти и атлети. Но също така може да бъде полезно допълнение към всекихранителен режим.

AquaSource КолАктив Коластра подпомага имунната система и осигурява важна хранителна подкрепа, включително мастни киселини и всички пет класа имуноглобулини.

AquaSource коластрата се добива в югозападните части на САЩ, където се използват свръхмодерни съоръжения, проектирани от инженер-технолози по млекопреработка и създадени с единствената цел да се произвежда коластра с най-високо качество. Събраната и преработена коластра се подлага на флаш-пастьоризация при 72°С в продължение на 15 секунди, след което се суши чрез индиректна топлина при ниска температура. Именно този процес подпомага запазването на възможно най-висока хранителна стойност.

Научи повече за продукта.


AquaSource Зелена Енергия

AquaSource Зелена Енергия е един от най-продаваните ни продукти. Това се дължи на синергичната комбинация от AquaSource водорасли, органична алфалфа и хавайска спирулина. Тази богата на хранителни вещества храна, допринася за повишаване на енергийните нива и подобряване на когнитивната функция.

AquaSource Зелена Енергия е уникална комбинация на три съставки от естествен произход, която да спомогне за насърчаване на клетъчното здраве и оптималните енергийни нива.

AquaSource водораслите от езерото Горен Кламат – едни от най-чистите и богати на минерали водорасли на планетата. Никога не се излагат на висока температура. Нашият патентован БиоАктивен процес на сушене – BioActive Dehydration®, осигурява запазването на хранителните им стойности в максимална степен.

Научи повече за продукта.


AquaSource Супер Антиоксидант

AquaSource Супер Антиоксидант –  АкваСорс е съчетала този патентован антиоксидантен екстракт заедно с уникална комбинация от билки и каротеноиди, които работят в синхрон. Мнозина усещат, че силата на този продукт се крие в ползите против стареене.

Това, което прави нашият Супер Антиоксидант толкова добра Суперхрана е уникалната комбинация от съставки.

Житни кълнове – съдържат забележително количество разнообразни антиоксиданти.
AquaSource водорасли – на база тегло, осигуряват широк спектър хранителни вещества, включително антиоксиданти, бета каротин и хлорофил.
Pycnogenol® – патентован екстракт от кора на морски бор. Той има мощни антиоксидантни свойства, които поддържат доброто кръвообращение и помагат при физически натоварения начин на живот.
Водорасли Dunaliella Salina – морски водорасли, много ценени, заради високото съдържание на бета каротин – друг мощен антиоксидант.
Екстракт от червена боровинка – може да подпомогне поддържането на добра микрокапилярна циркулация в тялото. Особено полезен за здравето на очите.
Зелен чай – екстрактът от зелен чай на прах eизвестен източник на определени антиоксиданти.
Естествен витамин Е – спомага за предпазване на клетките от оксидативен стрес и е мощен биологичен антиоксидант.
Витамин В12 – допринася за намаляване на чувството за отпадналост и за поддържане на имунната система.
Желязо – допринася за здравето на червените кръвни клетки и подпомага когнитивната функция.

Научи повече за продукта.


AquaSource CoQ10 комплекс с хром & AquaSource водорасли.

Известен още като коензим, CoQ10 е мощен, универсален антиоксидант. Играе важна роля при преобразуването на храната и кислорода в метаболитна енергия на клетъчно ниво.

Лесноусвоим е и подпомага освобождаването на енергия от клетките в организма; спомага за по-добрата обмяна на веществата.

Не е синтетичен! AquaSource използва само естествено произведен CoQ10 .

Някои форми на CoQ10 могат да бъдат синтезирани чрез химичен процес. Но производството на нашияCoQ10 включва естествен процес, при който се използват живи организми. Този процес е известен като “биологична ферментация и екстракция”. CoQ10Комплекс с хром пиколинат и AquaSource водорасли съдържа само естествената форма на CoQ10.

Научи повече за продукта.


AquaSource Слънчева Енергия Мигновена храна

Суперхраната* AquaSource водорасли в лесно усвоима форма.

Ако имате затруднения при поглъщането на таблетки или капсули, то AquaSource Слънчева Енергия Мигновена храна може би е за вас!

Нашата суперхрана* Aquasource водорасли е комбинирана с още един вид синьо-зелени водорасли – Хавайска спирулина, заедно с витамин С, органична алфалфа, цвекло, аспержи, моркови и спанак. Така тази формула осигурява балансирани и лесноусвоими хранителни вещества.

Този продукт е специално разработен за абсорбиране под езика – изключително ефикасен метод за усвояване.

Научи повече за продукта.


AquaSource Клетъчна Енергия Мигновена храна CoQ10

CoQ10 и суперхраната* AquaSource водорасли в лесно усвоима форма

Ако имате затруднения при поглъщането на таблетки или капсули, то AquaSource Клетъчна Енергия Мигновена храна CoQ10 може да бъде вашето решение! CoQ10 е комбиниран с нашите Aquasource водорасли под формата на прах, който се усвоява под езика. Това може да бъде много ефикасно средство за осигуряване на хранителни вещества.

Включен е и витамин С, както и цвекло, аспержи, моркови, спанак и портокал, които допълнително осигуряват каротеноиди и биофлавоноиди – всички те са мощни антиоксиданти.

Захарта е умишлено избегната. Включили сме приятно допълващ вкуса натурален портокалов аромат.

Научи повече за продукта.


AquaSource Храносмилателни Ензими

Съществена подкрепа за по-добро усвояване на храната и хранителните вещества

Тази уникална комбинация от храносмилателни ензими, произведена от растителни източници (амилаза, протеаза, липаза, лактаза и папаин), спомага за ефективното разграждане на храната и хранителните вещества. За още по-голяма подкрепа и максимална ефективност, тя е обогатена със Суперхраната* AquaSource водорасли.

Ензимите са необходими за храносмилането, тъй като играят важна роля при разграждането и усвояването на храната и хранителните вещества. Без достатъчно ензими, храненето ще напрегне тялото и ще го изтощи. Те помагат да се предотврати подуването на стомаха и лошото храносмилане, и участват в борбата с последиците от преработените и консервирани храни.

Научи повече за продукта.


Ацидофилус

Нашият уникален щам Ацидофилус подпомага добрата работа на стомашно-чревния тракт и баланса на чревната флора, необходими за поддържане на добро храносмилане и по-пълно усвояване на полезните вещества от храната. Суперхраната* AquaSource водорасли е добавена, за да осигури широк спектър хранителни вещества, включително антиоксиданти, бета каротин и хлорофил.

Научи повече за продукта.


Бифидус Комплекс

Три щама пробиотик Бифидус, комбинирани със Суперхраната* AquaSource водорасли

Нашият Бифидус Комплекс спомага за поддържане на здрав стомашно-чревен тракт като комбинира три полезни щама на пробиотика Бифидус (Breve, Infantis, Longum) със Суперхраната* AquaSource водорасли.

Бифидус Комплекс често се комбинира с нашите AquaSource Ацидофилус и AquaSource Храносмилателни Ензими, които съдействат за постигане на максимално добро храносмилане.

Научи повече за продукта.


AquaSource Lighten-Up

Хранителен протеин на прах

Нашият хранителен протеин на прах Лайтън-Ъп! съдържа само естествени съставки, за да осигури ефикасно, балансирано хранене, което да подпомогне поддържането на здравето и енергията по време на почти всяка програма за регулиране на теглото.
Съдържа Суперхраната* AquaSource водорасли и представлява източник на много хранителни вещества, който трудно може да бъде надминат!

Научи повече за продукта.


AquaSource Ливър Кленз

Внимателно, ефективно и безопасно подпомага жизненоважната функция на черния дроб

Черният дроб изпълнява над 500 различни функции в организма. Той е вратата към много различни химични и метаболитни функции в организма. Пречиства отпадните продукти и получава богата на хранителни вещества кръв. Съвременният начин на живот може да наруши правилното му функциониране. Помогнете предпазването на своя черен дроб чрез тази уникална формула.

Научи повече за продукта.


AquaSource Флексибилити

Уникална хранителна подкрепа за оптимално здрави стави.

AquaSource Флексибилити съдържа уникална комбинация от тези естествено добити съставки, допълнени с пет други натурални, внимателно подбрани компонента, събрани в True-filled капсула. Естествена синергия, която максимално подпомага здравето на ставите.

Висококачествени съставки, които осигуряват естествена синергия за максимално подпомагане и поддържане на ставите в добро състояние.

Научи повече за продукта.


AquaSource АлоеФреш

  • Алоефреш
    Алоефреш
    59,00 лв.

Специално създаден за пречистване на долната част на храносмилателния тракт

AquaSource АлоеФреш специално разработен за подпомагане на вътрешните очистителни процеси на дебелото черво и храносмилателната система. Той не уврежда полезните бактерии и подпомага поддържането на естествената микрофлора.

AquaSource АлоеФреш подпомага ефективното храносмилане, бързото отстраняване на отпадните продукти и очистването на червата. Може да се използва от всеки ежедневно или само, когато е необходимо.

AquaSource АлоеФреш съдържа само натурални съставки.

Научи повече за продукта.


AquaSource Муун Райз

Хидратантен крем с див сладък картоф.

Козметичният крем AquaSource Муун Райз представлява уникална комбинация от единадесет билкови екстракта. Той представлява козметика, подходяща за жени на всяка възраст. 

AquaSource Moon Rise съчетава екстракт от известният див сладък картоф с други билки, избрани заради тяхната съвместимост.  Допълнително в продукта са добавени алое вера и жожоба – друго естествено успокоително средство, използвано още от Ацтеките.

AquaSource разработи този крем с eстествени съставки, подходящи за жени на всяка възраст.

AquaSource Муун Райз е крем с фина консистенция, който се абсорбира лесно и прави кожата мека и нежно ухаеща на българско розово масло.

Много жени често комбинират хидратантният крем AquaSource Муун Райз с нашата хранителна добавка AquaSource Муун Баланс, за максимален ефект по време на промените, настъпващи в живота.

Научи повече за продукта.


АкваСорс Муун Баланс

Уникалната комбинация от билки и хранителни вещества в AquaSource Муун Баланс е така съчетана, че в максимална степен да подпомогне поддържането на добро общо състояние и жизненост в периода на менопаузата. За максимално усвояване на съставките са добавени храносмилателни ензими. Ефектите от продукта са подсилени с нашата Суперхрана* AquaSource водорасли.

Научи повече за продукта.


АкваСорс Колаген Плюс

За красива кожа, бляскава коса и здрави нокти на всяка възраст

Колагенът е основния структурен компонент на долния пласт на кожата. В резултат на някои химични и метаболитни промени с възрастта колагенът намалява, кожата се отпуска и се появяват видимите признаци на стареене. 
AquaSource Колаген Плюс съчетава висококачествен колаген и хиалуронова киселина, които чрез взаимодействието си хидратират отвътре навън. Добавените AquaSource водорасли осигуряват допълнително хранителни вещества.

Колагенът е фибриларен протеин, съдържащ се в кожата, костите, сухожилията и съединителната тъкан. Той може да бъде наречен „лепилото”, което свързва всичко заедно. В резултат на някои химични и метаболитни промени с възрастта колагенът намалява, поради което кожата става по-отпусната и по-малко еластична.

Научи повече за продукта.


AquaSource Мака Енергия

Мака Енергия на АкваСорс е подходящ за хора, които желаят да повишат своето либидо (сексуално влечение), жизненост, издръжливост и сила.

Най-новият продукт на АкваСорс Мака Енергия е синергична смес от няколко полезни съставки – суперхраната мака, дамяна, жен-шен, готу кола, мед от манука и мед от пореч. Чрез комбинирането на полезните свойства на тези съставки, Мака Енергия има силно изразени адаптогенни свойства, като балансира и стабилизира нервната, ендокринната (хормоналната) и сърдечно-съдовата системи, имунитета и мускулатурата.

Научи повече за продукта.

Естествени АкваСорс продукти за здраве и енергия

Всеизвестно е, че ние сме това, с което се храним. Това, което поглъщаме определя нашите чувства, нашия външен вид и колко енергия имаме. 

Всички знаем, че в един идеален свят бихме получили важните хранителни вещества, от които имаме нужда, чрез една здравословна и балансирана диета. Но също толкова добре сме запознати и с факта, че в днешния свят това се случва много рядко поради стреса, замърсяването на околната среда, недостатъците на преработената храна, необходимостта от удобства и редица други фактори. 

AquaSource ни улеснява при получаването на хранителните вещества, от които се нуждаем. 

Само трябва да започнем с Програма Лесно начало – един 30-дневен план, който да помогне на организма ни бавно да се пречисти от токсините и замърсяванията. 

След Програма Лесно начало е добре да изберем един от нашите „Уелнес пакети“, който най-добре да подхожда на нуждите ни. Те са окомплектовани така, че просто и лесно да задоволят потребностите ни. 

За да подобрите още повече резултатите с Програма Лесно начало и Уелнес програмите, ние предлагаме безплатни „Указания за начин на живот“, изготвени от водещият английски диетолог г-жа Бианка Медисън. В тях са включени съвети за: хранене; на кои храни да се набляга, кои да се намалят или дори избягват; физически упражнения; как да се диша; техники за намаляване на стреса. 

За по-сложни или специфични нужди имаме пълна гама продукти, които да задоволят всяка нужда. 

Продуктите на AquaSource се произвеждат в съответствие с Добрите Производствени Практики (GMP – Good Manufacturing Practice), като нашите основни ценности са използването на толкова много естествени продукти, колкото можем да намерим; да ги смесваме с други съставки, когато открием потенциал за синергия; да подобрим потенцията или ефикасността на продукта. При всяка възможност избираме органични съставки. 

Нашата страст като компания са нашите продукти, които ни определят. Вече почти 20 години, според нас, ние произвеждаме най-добрите хранителни добавки, които могат да се предложат на пазара. Вярваме, че фактът, че много от нашите клиенти приемат продуктите ни в продължение на дълги години, сам говори за тяхното качество и ефикасност. 

Сами опитайте нашите продукти и разберете какво точно имаме пред вид в нашата мантра – Енергия, Действие и Свобода. 

Информация за АкваСорс продукти

В този магазин ще откриете суперхрани и хранителни добавки на основата на водорасли, които целят да детоксикират организма ви, да му повишат имунната защита, до допринесат за енергията ви, да ви помогнат да бъдете по-здрави! Това са продукти за профилактика и по-ползотворен живот. По-добре да ги започнете на по-късен етап от живота си, отколкото никога!

В историята вече има деца, които от своето раждане приемат водорасли, както и случай на хора на над 80 години, които тепърва започват да ги употребяват и да споделят колко са изненадани от ползите им. Никога не е късно да пробвате и вие, както и да споделите мнението си 🙂

От този магазин може да поръчате всеки продукт на АкваСорс от всяка точка в България – село или град, включително в: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Плевен, Перник, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол.

Как мога да поръчам продукти на АкваСорс?

Може да направите поръчка директно през сайта като изберете продукта или продуктите, след което ги добавите в кошницата и завършите поръчката с попълване на данните за доставка. Другият вариант е да направите поръчката по телефон 0988 850 787.

Мога ли да пазарувам с 30% отстъпка?

Да, разбира се. За повече информация, моля свържете се с мен на телефон 0988 850 787 или посетете страницата за регистрация в АкваСорс, от която ще научите как може да се възползвате от голямата отстъпка.

Какви Аквасорс продукти за здраве се предлагат?

Суперхрани и хранителни добавки с водорасли. Синьозелените водорасли АФА са суперхрана, която участва като съставка в някои от продуктите на АкваСорс. Това са веган, без ГМО и изцяло натурални продкути за профилактика на организма и повишаване степента на имунна защита.

Какво се препоръчва за повишаване на имунитета?

Може да използвате комбинация АкваСорс Продукти от зелена енергия, коластра и есенциални мастни киселини, като оптимална комбинация за повишаване на имунитета. Това е комбинация, която е известна като „Зима без антибиотици“, тъй като се препоръчва за прием от деца, които са податливи на чести разболявания.

Колко струват продуктите?

Има два вида цени – за крайни клиенти и за регистрирани лица в АкваСорс. Регистрираните могат да закупуват продуктите с 30% отстъпка, като до момента са се възползвали от тази възможност хиляди хора в България.

Колко време отнема доставката?

В 99% от случайте доставката се изпълнява в рамките на 1 работен ден. По-просто казано – днес правите поръчка и утре ще получите желаните продукти.

Leave a Comment

Количка
Начало
Акаунт
Количка
Търси