Хранителен протеин на прах
протеин на прах

Хранителен протеин на прах

Хранителен протеин на прах, сега обогатен с органичен грахов изолат и одобрен от обществото на веганите.

Като част от стратегията на АкваСорс за непрекъснато усъвършенстване на АкваСорс продуктите, те увеличават органичните и, където е възможно, веганските им съставки. Хранителният протеин на прах AquaSource Лайтън-Ъп! е последното АкваСорс предложение в тази насока.

АкваСорс хранителен протеин на прах Лайтън-Ъп! е богат на натурални съставки, които осигуряват по-качествено и балансирано хранене и помагат за поддържането на здравето и енергията, каквато и програма за контрол на теглото да следвате. Увеличаването на протеините и намаляването на захарите прави AquaSource Лайтън-Ъп! особено подходящ за популярните и ефективни кетогенни или кето диети.

Основните подобрения включват:
• органичният грахов изолат, подходящ и за вегани, замества обезмасленото мляко на прах, като осигурява 50% повече протеини;
• 60% по-малко натурални захари;
• 84% органичен и одобрен от обществото на веганите.

Ключови качества, които правят продукта особено желан

• Универсален протеин на прах, който може да бъде част от почти всяка програма за контрол на теглото.
• Органичният грахов изолат, подходящ и за вегани, замества обезмасленото мляко на прах, като осигурява 50% повече протеини. ü 60% по-малко натурални захари.
• Вече 84% органичен и одобрен от обществото на веганите.
• Осигурява 100% или повече от дневните нужди от желязо, витамин С, йод и хром.
• Съдържа също натурален CoQ10, сибирски женшен и органични AquaSource водорасли.
• Без глутен

Относно органичния грахов изолат

Органичният грахов изолат на прах, известен още като грахов протеин на прах, е висококачествен протеин и отличен източник на желязо. Може да подпомогне растежа на мускулите, да допринесе за сърдечното здраве и да бъде важна част от почти всяка програма за контрол на теглото.

протеин на прах

Граховият протеин се получава при смилането на сух жълт грах на фин прах. След това фибрите и нишестето се отстраняват. В резултат на това, останалият прахообразен концентриран протеин е изцяло с растителен произход, за разлика от суроватката, казеина и протеините на прах на основата на яйца, и затова е идеален за вегетарианци и вегани.
Граховият протеинов изолат е богат на левцин, аргинин, глутамин и всички останали верижно разклонени и незаменими аминокиселини. Освен това е добър източник на антиоксиданти. В допълнение, той е без ГМО, без глутен, без соя и е хипоалергенен.

Лесно смилаем протеин на прах

Грахът е бобово растение, обикновено съдържащо много висока концентрация на фибри и нишесте, което затруднява храносмилането и може да причини газове и подуване на корема. Нашият процес обаче премахва по-голямата част от фибрите и нишестето, които биха могли да причинят дискомфорт. Също така добавихме и ензими за подпомагане на храносмилането.

Богат на желязо

Храните с растителен произход, като грах, съдържат така нареченото „нехемно желязо“, което тялото не усвоява така добре като хемното желязо в месото, рибата и птиците. Консумацията на храни с високо съдържание на витамин С подпомага усвояването на нехемното желязо. Добавихме богатата на витамин С органична ацерола, за да спомогне за максимално усвояване на желязото.

Съвместим с почти всеки хранителен режим

Граховият протеин на прах е естествено вегански, без глутен, без млечни продукти и не съдържа нито един от основните осем хранителни алергена: фъстъци, дървесни ядки, яйца, риба, морски дарове, краве мляко, пшеница и соя. Следователно е съвместим с почти всеки хранителен режим. Увеличаването на протеините и намаляването на захарите прави AquaSource Лайтън-Ъп! особено подходящ за популярните и ефективни кетогенни (или кето) диети.

Граховият протеин се смесва добре с вода и текстурата му не е така зърнеста, както на други растителни протеини на прах като конопа.

Обърнете внимание, че макар непоносимостта към граховия протеин на прах да е много рядка, хората с алергия, чувствителност или непоносимост към граха трябва да го избягват

Обобщение

АкваСорс хранителният протеин на прах AquaSource Лайтън-Ъп! е богат на натурални съставки, които осигуряват по-качествено и балансирано хранене и помагат за поддържането на здравето и енергията, каквато и програма за контрол на теглото да следваме.

Новата АкваСорс подобрена рецепта включва:

• органичният грахов изолат, подходящ и за вегани, замества обезмасленото мляко на прах, като осигурява 50% повече протеини;
• 60% по-малко натурални захари;
• вече 84% органичен и одобрен от обществото на веганите.

Граховият протеинов изолат е богат на левцин, аргинин, глутамин и всички останали верижно разклонени и незаменими аминокиселини. Освен това е добър източник на антиоксиданти. В допълнение, той е без ГМО, без глутен, без соя и е хипоалергенен

Leave a Comment

Количка
Начало
Акаунт
Количка
Търси