Хормонални проблеми при жените

Хормонални проблеми при жените

Подходящи продукти на АкваСорс (AquaSource)

Хидратиращ крем Муун Райз с див ям от АкваСорс

Муун Райз (Moon Rise) на АкваСорс е специален хидратиращ крем за жени с екстракт от див ям (мексикански сладък картоф) като главно активно вещество. Той съдържа и други естествени съставки, полезни за женската ендокринна система, като цимицифуга, сибирски жен-шен, масла от роза, алое вера, жожоба и др. Муун Райз е крем с фина консистенция и аромат на българско розово масло, който се абсорбира лесно от кожата и я прави мека и нежна.

Комплекс Есенциални Мастни Киселини (ЕМК)

Комплекс Есенциални Мастни Киселини (ЕМК) от АкваСорс

Комплекс Мастни Киселини на АкваСорс представлява течност, която съдържа студен екстракт от различни семена, ядки, плодове и зеленчуци. Продуктът се нарича още и Зелена Есенция, тъй като съдържа 88 есенциални и неесенциални мастни киселини, в това число и всички незаменими, в добре балансирано съотношение на количествата им. Зелена Есенция е изключително ценна суперхрана, полезна за здрави и болни, за деца и възрастни, за хора на умствения труд или подложени на интензивни физически натоварвания.

Водорасли АФА на АкваСорс от езерото Кламат

Диворастящите Кламатски синьо-зелени водорасли АФА на АкваСорс са най-полезната и балансирана “зелена храна”. Те се усвояват отлично от човешкия организъм и са пълноценен естествен източник на аминокиселини, витамини, бета-каротин, минерали, ензими, антиоксиданти, хлорофил и др.

Leave a Comment

Количка
Начало
Акаунт
Количка
Търси