С АкваСорс намерих себе си

С АкваСорс намерих себе си

С АкваСорс намерих себе си

Казвам се Мария Хаджиева, на 57 г. от гр. Асеновград. По професия съм техник в електронната промишленост.Почитател съм на здравословното хранене и природолечението. Регистрирах се като дистрибутор в AquaSource през май 1998 г. след като слушах в захлас лекция за ползата от продуктите от д-р Петър Найденов и д-р Дора Пачова.

Получих дистрибуторския пакет заедно с една опаковка Зелена Енергия, която лично започнах да пия. Не след дълго се почувствах прекрасно – жизнена, енергична, изчезна всякаква умора в мен. Съвсем естествено започнах да споделям това, което чувствах и което научих на лекцията с моите колеги, близки и приятели. Аз съм човек, който обича да бъде полезен,да помага на другите. Виждах ефекта от продуктите и това ме караше да се чувствам удовлетворена и щастлива. Така неусетно мрежата ми от доволни клиенти и дистрибутори растеше и на шестия месец след включването си постигнах ниво Директор.

AquaSource ми даде силата, увереността и самочувствието, че знам и могa. Не пропусках нито едно обучение организирано от фирмата или от водещи лидери. Научих много за здравето и за мрежовия маркетинг – нещо, което бе съвсем ново за мен. През април 1999 г. ме съкратиха от работа, но аз вече имах AquaSource и понесох по-леко съкращението. Благодарих за прекрасните 25 г. в завода и продължих напред само с AquaSource с огромна любов и всеотдайност.Хората, които ме познават казват:„Ти намери себе си!“. Признавам, че е точно така.

Казват, че няма нищо случайно в живота. През октомври 1999 г. след един силен стрес в работата съпругът ми (на 46 г. тогава) получи тежък, масивен стволов инсулт. Веднага след като дойде в съзнание, започнах да му давам всичко, което д-р Найденов ме посъветва: Водорасли АФА, Есенциални Мастни Киселини, Супер Антиоксидант, Коензим Q10 с хром и водорасли АФА и Лайтън-Ъп!. Разбира се, паралелно с лечението, което провеждаха лекарите в отделението. Изписаха го от болницата на двадесетия ден, а заключението на лекаря от ДАПА бе: „Ти никога вече няма да работиш като шофьор!“. Продължихме в къщи с големи дози Водорасли АФА и редувахме всички останали продукти. Благодаря на Бога, че съпругът ми се възстанови напълно и след това работи още 12 години като шофьор на 22-тонен камион и 13-тонен „КАМАЗ“. Прекланям се и благославям продуктите на AquaSource – те помогнаха на съпруга ми и върнаха радостта и спокойствието в нашето семейство.

Винаги на поличката в къщи са наредени опаковките с продуктите, които пием цялото семейство.

Малкият ми внук, Християн, казва с нежност: „Бабо, дай да си пийна Афичка и Зелена Енергийка“, а когато играе мач пред блока не забравя да си сложи лъжичка Мигновена храна Клетъчна Енергия под езика. Внучката ми, Мими, е почитател на Колактив ( Коластра). Благодарение на тях не пиеха антибиотици, когато се разболяваха в детската градина. На есен са първолачета, а техни първи помощници ще бъдат нашите чудесни продукти.

И така, ползваме продуктите у дома, споделям за тях и включвам нови хора, които обучавам да правят същото. Изпирографирах си от вътрешната страна на челото: „Някои искат, някои не! Какво от това?После следващият!“ Научих се да приемам „НЕ-тата“. Научих се да искам повече от Живота и да го постигам.Следвайки системата с постоянство, вяра и упоритост по бизнес програмата на фирмата постигнах ниво Директор 2*.Естествено, повишиха се и доходите ми, което улеснява и подобрява качеството на живота в семейството ми. Вярвам, че до края на 2014 г. ще открия и третата ми звезда. А как ще го направя? Ами със следване на системата, с проактивност, с малко късмет и Божия помощ. „ВСЕЛЕНАТА ПРОПРАВЯ ПЪТ НА ТЕЗИ, КОИТО ЗНАЯТ КЪДЕ ОТИВАТ“.

Сега имаме всичко – направо да завидиш на тези, които се регистрират. Неслучайно хора, които скоро се включиха бързо отидоха напред. Имаме готова, изпитана система за успех, по-добра комуникация, опитни лидери. Затова съм още по-уверена в успеха от преди.

Често хората ме питат: „Ти още ли се занимаваш с AquaSource?‘‘ Отговорът ми е: „Повече от всякога.“

Къде другаде ще имам свободата да работя за себе си и едновременно да бъда полезна на много хора. Най-ценното за мен в това да бъда дистрибутор на AquaSource е, че нося добро – хората да пият по-малко лекарства, дори, ако може – никакви, да помагам да подобрят своето финансово състояние, ние заслужаваме! Аз, моето семейство, вие! Всичко, което споделих с вас постигнах благодарение на хората от моя екип.

МОЯТ УСПЕХ Е УСПЕХЪТ НА МОИТЕ ХОРА!!! БЛАГОДАРЯ на бизнес-партньорите ми!

БЛАГОДАРЯ на дългогодишните ми клиенти и съидейници: Илия, Пепа, Валя, Станка, Йовка, Пенка, Мария, Лина, Стефи, Калина, Бонка, Белла, Мими, Ния, и на хората от цялата мрежа! Бъдете живи и здрави! Искам всички вие да успеете в AquaSource! Няма значение кой по-напред, кой по-назад – на върха има свободно място! Огромно Благодаря за животопроменящите обучения на д-р Петър Найденов, на Емо и Руси! Благодаря на цялата спонсорска линия за подкрепата през годините! БЛАГОДАРЯ на AquaSource, че ви има! Благодаря на целия екип, за прекрасното сътрудничество! Благодаря на семейството ми за подкрепата и разбирането!

Завършвам писмото си с едно послание, което харесах:

„Знайте, че животът не е честен и често ще се проваляте, но ако поемете малко риск, положите усилие в трудни времена, не приемате
навътре униженията, помагате на унилите и никога, никога не се отказвате – ако сторите всичко това, следващото поколение и поколения-
та след него ще живеят в свят много по-добър от този, в който живеем сега. И каквото е започнало тук, наистина ще промени света към по-добро.“

Как да се включа в АкваСорс?

Много е лесно, изпратете следната форма за заявка и ние ще се свържем с вас, за да ви помогнем:

  С попълването на тази форма, вие заявявате желанието си да се регистрирате в АкваСорс, за да пазарувайте с до 30% отстъпка. Ние ще се свържем с вас, за да ви дадем повече информация за процеса по регистрация:
  Формата ще ви препрати към сайта, в който можете да завършите регистрацията си:

  Телефон (за да се свържем с вас)*:

  Име и фамилия*:

  Е-майл адрес (ще получите допълнителна информация за регистрацията)*:


  Какво искате да промените:

  * Данните от тази форма, ще се използват, само за да ви изпратим допълнителна информация за регистрацията и да ви помогнем с процеса. Съгласявате със съхраняването и обработката на вашите данни от този сайт според нашите Общи Условия и Политика за поверителност

  Leave a Comment

  Количка
  Начало
  Акаунт
  Количка
  Търси