Спортни постижения с продуктите на Aquasource

Спортни постижения с продуктите на Aquasource

Спортни постижения с продуктите на Aquasource

Асът от новата вълна таланти на българската свободна борба Георги Вангелов получи покана за двубоя Световен отбор – САЩ на култовия площад “Таймс скуеър” в Ню Йорк. Източник – Chikago.bg

Георги Вангелов стана световен шампион по плажна борба на първенството по борба в Патая (Тайланд).
Източник – http://www.bul-wrestling.org

Георги Вангелов намери място в златната десятка на юношите за 2011 г. в анкетата на специализирания сайт за детско-юношески спорт „Виаспорт.бг“. През миналия сезон националът стана световен вицешампион в свободната борба.
Източник – http://www.bul-wrestling.org

Здравейте!

Казвам се Георги Вангелов и се занимавам със свободна борба от 7 годишен. Имам повече от десет републикански титли, много отличия от международни турнири, но най-големите ми постижения са:

Европейски шампион за кадети за 2010г.
Вицесветовен шампион за юноши за 2011г.
Световен шампион по плажна борба за 2012г.
Трети на Европейско първенство за юноши за 2013г.

Тази година (2014) имах покана за участие в изключително престижния „Турнир на звездите“ – Америка срещу света, който се проведе на 07.05.2014г. на прочутия площад„Тайм скуеър“ в Ню Йорк, където след изключително оспорвана среща успях да победя американския борец и да реализирам победа за отбора на Света.
Продуктите на AquaSource са част от моето хранене от детските ми години, а сега са неизменна част от моята подготовка. Те ми пома- гат да съм здрав през цялата година и по този начин да не нарушавам тренировъчния процес, дават ми енергия да понасям тежките натоварвания, да се възстановявам бързо, да трупам мускулна сила и издръжливост и не на последно място да не се притеснявам от така опасния за всички спортисти допинг контрол.
Препоръчвам продуктите на всички спортисти и искрено вярвам, че ще помогнат да реализирам голямата си мечта – спечелване на олимпийска титла.
Георги Вангелов, гр. Раднево

Leave a Comment

Количка
Начало
Акаунт
Количка
Търси