Нашата История

Здравейте!

Ние сме Гергана и Кирил Иванови, родители на две прекрасни момчета. От 2014 година насам използваме и препоръчваме продуктите на Аквасорс.

Историята ни с Аквасорс започна случайно, покрай раждането на първият ни син, притеснени на тема колики. Тогава за първи път чухме за продуктите. Запознахме се с баща на три деца, който ни даде информация и ни помогна да подкрепим здравето на детето ни.

По-късно, то тръгна на детска градина, преминахме през големи предизвикателства. Често отсъстваше от детска градина и това носеше много тревоги за цялото семейство. В опит да помогнем на детето си, започнахме да търсим информация. Опитахме какво ли не, без резултат. Тогава осъзнахме, че продуктите на Аквасорс са натурална, чиста и пълноценна храна, от която организма има нужда. Само няколко месеца след като послушахме съвета на нашият приятел, който вече имаше много богат опит с неговите три деца, видяхме светлинка в края на тунела. Детето започна да се чувства много добре и се превърна в едно от най-редовните деца в групата.

Оттогава са минали вече 6 години, синът ни спортува ежедневно, вече е ученик и продължва да е един от най-редовните в класа си.

Вече натрупали опит и знания бяхме много по-подготвени с малкият ни син. Тръгна спокойно на ясла, след това на градина и винаги е един от най-редовните деца.

Разбира се, след децата идваме и ние родителите. В един момент разбрахме, че дори децата да са здрави, те имат нужда и от здрави родители. За да се грижат за тях.

Случвало ли ви се е да не се чувствате в кондиция, докато се грижите за децата си? Сигурно отговорът е Да. Е… тогава знаете, че не е никак приятно. Така и ние възрастните започнахме да използваме продуктите.

Всички тези събития донесоха безценен опит в нашия живот. На първо място здраве и спокойствие. А от там и настойка към света, мироглед, много опити и забавление! Може би най-хубавото от всичко е, че дори здравето на някой у дома да се разклати, ние сме спокойни, действаме рационално и всичко се разминават няколко дни.

Освен, че подкрепят тялото в предизвикателствата със здравето, храните, които използваме, също така дават нужните хранителни вещества, за да може децата да пълния си потенциал, както ментално, така и физически!

За нас това е много важно.

Ето защо, решихме да препоръчваме Аквасорс продуктите на всички свои приятели, както и да създадем този сайт! За да може повече хора да се докоснат до възможността да са здрави и енергични по един напълно естествен и натурален начин, давайки на организма си нужните му хранителни елементи, за да може той сам да се справя с предизвикателствата!

За нас, Аквасорс не е само продукт – той е източник на положителна енергия и възможност за допълнителни семейни доходи. Ние вярваме, че всеки, който споделя нашата страст, може да се включи и да се възползва от тази уникална възможност.

Свържете се с нас, когато имате въпроси или се колебаете, ще се радваме да ви помогнем!

0889655584 – Гери Иванова

0883324991 – Кирил Иванов

Количка
Начало
Акаунт
Количка
Търси