Как да се предпазим от радиация?
Как да се предпазим от радиация?

Как да се предпазим от радиация?

Научете как можем да се защитим от радиация с помощта на естествените суперхрани и хранителни добавки от АкваСорс.

Опасността от радиация не е свързана само с ядрен взрив. Много по-коварни са ниските дози радиация, ако действат продължително, защото разрушават клетките и водят до рак и увреждане на потомството. Това сочат наблюденията над 400 хиляди американци, участвали в операция “Пустинна буря” и поразени от т.нар. Синдром на Залива. Болестта се дължи и на обеднения уран, използван в бойните действия. Той отделя алфа-частици, които с времето отслабват имунитета и водят до мутации, рак и увреждане на потомството.

“Спечелихме битката в Залива, но изгубихме здраве, семейства и поколение” – така обобщават войниците положението. Тези, които са живи, са в инвалидни колички и принудени да приемат десетки лекарства, и то без подобрение. Родените от такива бащи деца са с вродени малформации, намален имунитет и по-висока честота на рак.

Обедненият уран, разпръснат в Косово, е истински геноцид спрямо децата на Европа. Там са хвърлени няколко пъти повече боеприпаси с обеднен уран, отколкото в т.нар. “Долина на смъртта” в Ирак. Радиацията на Балканите ще остане повишена през следващите няколко хиляди години. Вече се говори за “Балкански синдром”…

Косово е вторият източник на радиация  в района на Балканите след Чернобил. Впрочем, горещите частици, инхалирани от “облака” през 1986 година, до живот ще останат в нашите бели дробове и ще облъчват както нас, така и децата ни, когато ги прегръщаме (те са източник на проникваща радиация).

За разлика от това, алфа-радиацията от Косово не е проникваща и се спира от няколко сантиметра въздух, парче плат или лист хартия. Това обаче не я прави по-малко опасна! Тя се натрупва в костите и тихомълком уврежда костния мозък.

Статистиката сочи, че алергиите, автоимунните заболявания, ракът (особено на кръвта) и болестта на Ходжкин вземат все повече и все по-млади жертви. Това е логично – бебетата, родени през последните години и хранени с обикновените храни, трупат повече радиация докато изграждат скелета си, защото в диетата им не достигат минерали. Истинските последствия от това, уви, тепърва предстоят – и никой не е застрахован!

Как помагат микроводораслите?

Естествено е да се запитаме: как можем да защитим децата и себе си от радиация? И тук на помощ идват микроводораслите. Съществуват поне пет механизма, по които те ни предпазват.

1. Селективно усвояване: ако в храната има нормални минерали, организмът не усвоява радиоактивните. А най-богатата на минерали природна храна са водораслите! Затова те са особено полезни за бременни, кърмачки и деца – при тях нуждата от минерали е повишена.

2. Хелатиране: няколко молекули се свързват в голям комплекс, който после се изхвърля от организма. Най-добър хелатиращ агент в природата е алгиновата киселина, която се съдържа във водораслите (algae – водорасли, лат.). Тя активно чисти тялото като изхвърля радиацията.

3. Антиоксиданти: неутрализират свободните радикали, които се образуват от радиацията и разрушават клетките, намаляват жизнеността и предизвикват рак или израждане на потомството. Водораслите са богати на антиоксиданти, които ни предпазват от радиацията, постъпила вече в нас.

4. Ензимно обогатяване: водораслите са много богати на ензими, които подобряват метаболизма ни и повишават устойчивостта ни към радиация, химично замърсяване и най-различни други вредности.

5. Клетъчна регенерация: микроалгите са най-пълноценната и лесно усвоима клетъчна храна в света – истински балсам за всяка клетка на тялото. Когато клетките разполагат с всичко необходимо, те се обновяват по-лесно и стават много по-издръжливи на радиацията.

Как да предпазим бебетата и децата от радиация?

Оставена без контрол, радиацията подрива здравето и може да доведе до тежки последствия. Заключението се налага само – ако обичате децата си, давайте им водорасли, за да ги предпазите. А що се отнася до възрастните, всеки е свободен да избира…

На практика приемането на Зелена енергия от бременните жени и кърмещите майки действа профилактично на техните бебета. След раждането още през първата седмица на новороденото е добре да се дава Бифидус с АФА, а след втората – по четвърт капсула АФА с мляко или вода, като всяка седмица се удвоява до 1 капсула на ден.

При бебета Зелена енергия се включва след 2-3 месец постепенно докато се достигне до 1-2 капсули на ден. По-високите дози се препоръчват на бебета от семейства, обременени с рак или изложени на повече радиация.

Препоръки

Водораслите не са единственият начин да се предпазим от радиация, но те определено са най-добрите в това отношение, понасят се много добре, а употребата им е лесна и удобна. Към тях могат да се добавят коластра, ЕМК (Есенциални мастни киселини), жен-шен, пчелен прашец, бирена мая, чесън, астрагалус, ехинацея, червено цвекло и витамините А, Д и Е.

Препоръчително е да вземате постоянно микроводорасли в профилактични дози, редувайки Водорасли АФА, Зелена енергия и Морска Енергия (много добър и чист източник на естествен йод). Ако сте подложени на повече радиация (например чести рентгенови изследвания, работа в среда с радиация, лъчелечение, често летене със самолет), удвоете дозите и към тях добавете Супер Антиоксидант, Комплекс Мастни Киселини и Коластра КолАктив.

Статията е базирана на откъс от книгата “Зелените лъчи на светлината” от д-р Петър Найденов.


Важно: Консултирайте се със специалист или Вашия лекар кои от изброените продукти са най-подходящи за Вас!

Leave a Comment

Количка
Начало
Акаунт
Количка
Търси