Какво представлява Коластра

Какво представлява коластра?

Какво представлява коластра от крави

Какво представлява коластра, може да се запитате. Коластрата е течност, която се отделя от млечните жлези на женските бозайници веднага след раждането, преди появата на млякото. Образуването й е много по-сложно и съставките й не се срещат в толкова големи концентрации в нито една друга природна храна.

 • укрепва имунната система
 • увеличава устойчивостта към инфекции
 • спомага за по-добър растеж на децата
 • повишава здравината на костите
 • помага за изграждане на здрави мускули
 • увеличава физическата сила,
 • работоспособност и издръжливост
 • ускорява зарастването на рани и изгаряния
 • подобрява еластичността и тургора на кожата
 • намалява бръчките и освежава външния вид
 • регенерира нервната система и вътрешните органи
 • подобрява емоционалния тонус и настроението
 • забавя стареенето, удължава живота и
 • действа подмладяващо на целия организъм

Хилядолетия наред тази първа храна за бозайниците (в това число и за човека) е предоставяла устойчивост и защита през първите дни от живота на новороденото, когато то е най-уязвимо.

Какво представлява коластра

Чрез коластрата се пренасят наследствените антитела

Тя е наситена с широкоспектърни имуностимулатори (37 естествени имунни фактора) и много растежни фактори, които помагат на организма да се справя със заболяванията и да поддържа оптимално здраве.

КолАктив™ на АкваСорс е пълноценна и напълно естествена суперхрана – изсушена коластра, добита от подбрани стада с крави от САЩ, което е гаранция за високо качество. При това КолАктив™ не е извлечен само от една крава – хранителните фактори и антителата, съдържащи се в него, са събрани от коластрата на стотици крави. Това го прави много по-полезен за здравето ни.

Коластрата от крави съдържа между 10 и 21 пъти повече растежни фактори от човешката и затова е много по-силна.

Доказано е, че тя е безопасна и биологически поносима храна за хората

Дори и за тези, които са на диета, изключваща млечни продукти, тъй като съдържанието на лактоза и други обикновени млечни съставки са минимални (2 капсули КолАктив съдържат толкова лактоза, колкото 5 ml мляко).

 • Имуноглобулин /антитела/ – широкоспектърни антитела, защитаващи организма от вируси и бактерии. Съществуват пет групи имуногобулини при човека и всичките пет се съдържат в КолАктив™;
 • Лактоферин – изключително силна антивирусна и антибактериална съставка;
 • Цитокини – засилват и играят съществена роля а регулирането на силата и продължителността на имунната реакция;
 • Интерлевкин-10 – специфично вещество, което забавя възпалителните процеси;
 • Полипептид, богат на пролин – хормон, който регулира функциите на тимусната жлеза и имунитета;
 • Олигозахариди и гликоконюганти – не позволяват на патогенните бактерии да проникват в стомашните стени;
 • Фактор на растеж на епителната тъкан /ЕGF/;
 • Инсулин-подобен фактор на растежа /IGF-1/;
 • Трансформиращи фактори на растежа А & В /ТGF А & B/;
 • Хормон на растежа /GН/.

Последните четири фактора са важни фактори на растежа, които подпомагат изграждането на костната система, мускулите, нервите и тъканите, а също така регулират и кръвната захар.

Взимайте по 2 капсули дневно

Сутрин, с чаша минерална вода, 20 минути преди хранене. За деца дневната доза е 1 капсула, но не са необходими точни изчисления, защото КолАктив™ е естествен продукт и не може да се предозира.

Ако почувствате, че ви хваща хрема или усещате напрежение след физически натоварвания или водите нездравословен начин на живот, следва да увеличите дозата поне двойно.

Коластра Аквасорс за деца – Каква е цената?

АкваСорс Коластрата е подходяща за деца. Можете давате коластра на аквасорс на деца от съвсем малка възраст. Цената на самия продукт би ви излязла от рода на 1-2 лв. на ден.

Можете да научите повече за това как да предоставяте Коластра на АкваСорс за своето дете в нашата статия Здраве за бебета и деца с продуктите на АкваСорс

Мога ли да давам Аквасорс Коластра на бебе?

Коластрата е истински елексир за бебетата и децата. Тя е първата естествена храна на бозайниците и има огромно значение за запазване на живота и здравето на новородените. Незаменима е при недоносени и деца с ниско за възрастта тегло, при такива, които не наддават добре, при изкуствено хранене и повечето проблеми с храносмилателната система, включително чревни инфекции. Особено добре се отразява на деца с намалени защитни сили, които боледуват по-често, и на деца с хронични заболявания – астма, автоимунни, неврологични и т.н.

Разберете повече за това как да предоставяте АкваСорс Коластра на бебе в нашата статия Здраве за бебета и деца с продуктите на АкваСорс.

Коластра Аквасорс цена?

Цената на Коластра Колактив 3 на АкваСорс можете да видите в страницата на продукта. Препоръчителната дневна доза на продукта е 3 капсули дневно за възрастни и 1-2 капсула дневно за деца.

От една бърза сметка става ясно, че за да приемате Коластра на АкваСорс и да подкрепите своя имунитет, за да подпомогнете заздравителните способности на своя организъм се нуждаете от около 1-2 лв. на ден!

Имате възможност да закупите продукта с 30% отстъпка, ако се регистрирате с личен номер в АкваСорс и станете дистрибутор. Самата регистрация не ви задължава с нищо, можете просто да я използвате, за да пазарувате с отстъпка!

Коластра и Зелена енергия на Аквасорс

Препоръчително е заедно с Коластра да приемате и Зелена Енергия на АкваСорс!

Зелена Енергия на АкваСорс е универсална клетъчна храна, която Ви препоръчваме с цел профилактика и поддържане на добро здраве на клетъчно ниво, силен имунитет, добро самочувствие, винаги висока жизненост и работоспособност, и максимални нива на енергия.

Комбинацията се препоръчва за възрастни и деца. Към нея може да се добавят и ЕМК (Есенциални мастни киселини).

По този начин ще подсилите цялостния ефект на продуктите и ще заздравите организма си.

Мнения за Коластра на Аквасорс

Съществуват различни мнения за АкваСорс Коластра. Повечето от тях за щастие са положителни! Хората споделят своя опит и удовлетворението си от продукта.

Можете да откриете статии с мнения от хора използваш Коластрата на Аквасорс в нашия блог.

Надяваме се, че тази статия успя да ви разясни какво представлява коластра.

Leave a Comment

Количка
Начало
Акаунт
Количка
Търси