Каква четка за зъби ползваш?

Можете ли да си представиш да миеш всеки ден зъбите си без паста. Това е възможно благодарение на иновативната японска разработка – четка за зъби Soladey-eco.

Четката за зъби Соладей е изобретена в Япония от д-р Йошинори Накагава. Името произхожда от Солар – слънчев и Дент – зъб и приблизително означава “зъби като слънце”. Такива четки за зъби се използват отдавна в Япония, където всяка година се купуват над 5 милиона от тях.

Сега вече четката Соладей е достъпна и в България благодарение на АкваСорс, който е изключителен дистрибутор.

Натисни тук и разгледай различните четки и накрайници!

КАК ДЕЙСТВА ЧЕТКАТА ЗА ЗЪБИ СОЛАДЕЙ?

 

Тайната на тази четка е в специалното стъбло от полупроводника титаниев двуокис – вещество, което само по себе си има мощни антибактериални свойства. При четкането на зъбите под въздействието на светлината титаниевото стъбло отделя отрицателни йони, които се смесват със слюнката и попадат по зъбите, където се свързват с положителните водородни йони от киселините на зъбната плака и ги неутрализират. Така даже при леко четкане зъбната плака се разрушава и се отстранява от зъбите ви. Не е нужна никаква сила – светлината върши цялата работа. Генерираните отрицателни йони, смесени с вашата слюнка, помагат и за неутрализиране на лошия дъх, причинен от бактериите.
При миене на зъбите вечер е важно да застанеш близо до добър източник на светлинаи да четкаш зъбите си с отворена уста – това позволява на светлината да навлиза свободно даже в по-дълбоката част на устата и увеличава ползата от четката. Паста за зъби не е нужна, но ако искаш, може да сложиш съвсем малко. Вода също не е нужна, така че можете да ползваш четката навсякъде – например, идеална е за къмпинг.

При внимателна употреба четката ще ти служи цял живот – само трябва да сменяш главата, която не е скъпа. На всеки 3-4 месеца просто я извадаш и слагаш нова. Главите Соладей са практични и екологични, при това цената им е съпоставима с цената на обикновените четки, конци и пасти за зъби.

Даже след като си ползвал/а четката Соладей, отделените от нея и смесени със слюнката ти отрицателни йони продължават да действат в устата ти.
Наистина чудодейна четка за зъби!

Leave a Comment

Начало
Акаунт
Количка
Търси