Идеи за подаръци от АкваСорс

Идеи за подаръци от АкваСорс

Изберете подарък от АкваСорс – естествени продукти за здраве, красота и лична хигиена, натурална козметика, здравословни суперхрани и добавки, книги за здравето и др.

Ако търсите подарък за близък или приятел (а защо не и за себе си!), ето няколко практични и здравословни идеи:

Четка за зъби Соладей-еко

soladey_toothbrushes_02_500pxЧетките за зъби Соладей-еко ефективно премахват зъбната плака чрез освобождаване на титаниеви йони, и то без нужда от паста за зъби – необходима ви е само светлина!

Четките Соладей-еко помагат за премахване на лошия дъх, полезни са за възстановяване на венците и намаляват тяхното кървене.

Можете да си изберете от няколко цвята, а сменяемите накрайници са три вида – средна твърдост (medium), меки (soft) и детски.

Научете повече за четките за зъби Соладей-еко »

100% натурална козметика Natural Being от Нова Зеландия

NB_GROUP_BOXКозметичната серия Нейчъръл Биинг (Natural Being) е сертифицирана като естествен продукт от института BDIH-Германия.

Козметичните продукти НЕ съдържат синтетични консерванти, парабени, химикали, изкуствени оцветители или изкуствени ароматизатори!

Продуктите от серията Natural Being са групирани в 5 стъпки за цялостна грижа за кожата:

1. Почистване – Почистващи лосиони за суха и мазна кожа;

2. Тонизиране – Тонизиращ гел за всеки тип кожа;

3. Грижа за кожата около очите – Крем за всеки тип кожа;

4. Хидратиране – Дневен и нощен крем за суха и мазна кожа;

5. Грижа за тялото – Крем за ръце и тяло (подходящ подарък както за жени, така и за мъже).

Научете повече за натуралната козметика Natural Being »

Хималайска кристална сол – за детоксикираща вана или за домакинството

AS-Salt-PicРозовата хималайска кристална сол на АкваСорс е изключително богата на минерали питателна храна, която е 100% естествена, непреработена, нерафинирана и незамърсена. В нея няма нищо добавено против втвърдяване, не съдържа химикали за почистване и други съставки – розовата хималайска сол е “добра сол”! С нейна помощ можете да презаредите организма си с пълния спектър от незаменими минерали в лесноусвоима йонна форма.

Хималайската кристална сол се предлага и под формата на едри кристали за пречистваща от токсини солена вана. Алкалният характер на ваната със солен разтвор оставя чувството за мекота и копринена гладкост. Установено е, че30 минутна вана със солен разтвор има пречистващият ефект на тридневно гладуване!

Също така можете да изберете комплект едра кристална сол + мелничка за сол, който е практичен подарък за всяко домакинство.

Научете повече за Хималайска кристална сол »

Суперхрани и хранителни добавки от АкваСорс

AquaSource_Lighten_up_LUN200Тъй като здравето винаги е на мода, можете да изберете и подарите някой от здравословните продукти на АкваСорс – протеинов шейк Лайтън-Ъп, Супер енергийна храна и др.

Книги от АкваСорс

Знанието е сила! Ето защо един от най-хубавите подаръци е да изберем полезна и информативна книга за нашите близки.

Има доста издадени книги, описващи свойствата, приложенията и реалния опит с продуктите на АкваСорс, като искам да спра Вашето внимание основно на няколко:

  • “Енергични, активни и жизнени с продуктите на AquaSource” /издание на АкваСорс/
  • „Зелените лъчи на светлината” /автор: д-р Петър Найденов/
  • “Надежда наречена Кламат” /автор: Т. Троев/
  • “Коластрата – шедьовърът на майката природа” /автор: Е. Хорозова/

Еко-чанта АкваСорс

Напълно екологични и практични, чантите за многократна употреба от АкваСорс са подходящи както за поднасяне на подарък, така и при ежедневното пазаруване.

Leave a Comment

Начало
Акаунт
Количка
Търси