Здраве за жената с продуктите на АкваСорс

Здраве за жената

с продуктите на АкваСорс

Д-р Петър Найденов за приложението на продуктите на АкваСорс в гинекологията при менструални проблеми, климактериум, анемии и различни заболявания на женската полова система.

Менструални проблеми

Преодоляването на клетъчното гладуване  и балансираното клетъчно хранене регулират менструалния цикъл и намаляват свързаните с него оплаквания. В това отношение без никакви колебания препоръчвам комбинацията от Зелена енергияЕсенциалните мастни киселини (ЕМК) и Муун Райз с див ямс.

Коластрата и Водораслите АФА на АкваСорс действат върху важната ос епифиза-хипоталамус-хипофиза-ендокринна система и заедно с ЕМК осигуряват вещества, необходими за синтеза на различни хормони. По този начин се регулира месечния цикъл през пубертета, в млада и във фертилна възраст.

Анемии

Хемоглобинът при жената е малко по-нисък от този при мъжа поради ежемесечната загуба на кръв. Редовната консумация на Водорасли АФА има прекрасен кръвотворен ефект и помага за преодоляване на анемията, свързана с менструацията, бременностите, ражданията и абортите.

Климактериум и остаряване

В климактериума суперхраните също помагат в много направления. Типични за този период са кръвоизливите от миоматозни възли, нарушенията в калциево-фосфорната обмяна, водещи до остеопороза, и психоемоционалните смущения. Водораслите АФА и ЕМК действат много добре при тези проблеми, тъй като са богати на аминокиселини, витамини, микроелементи, невропептидни предшественици и други вещества, които комплексно подобряват състоянието на жените в критическата възраст.

С напредването на възрастта все по-важно е да се приема коластра поради растежните фактори, които забавят остаряването и дори са в състояние да подмладят и освежат организма, и да подобрят външния вид. Коластрата е единственият продукт в света с такова ефикасно действие!

Венерически заболявания, течения, кандидози и други възпаления на женската полова система

Микроводораслите АФА имат подчертано алкализиращо и подсушаващо действие. То може да бъде използвано успешно при венерически заболявания и бяло течение. Знае се, че женската полова система е податлива в това отношение – във влагалището съществуват подходящи условия за развитието на гъбички, хламидии и др.

Същевременно женската уретра е много по-къса и това води до лесно разпространение на инфекциите към пикочните пътища и евентуално към бъбречния паренхим. Като се има предвид, че всяка зараза предполага смущения в имунната система, редовното приемане на водорасли и коластра с техния имуностимулиращ ефект обяснява благоприятното действие при течения, кандидоза, цистити и други възпаления.


Статията е откъс от книгата “Зелените лъчи на светлината” от
д-р Петър Найденов.

За автора: д-р Петър Найденов е педиатър, холистичен лекар и класически хомеопат, който използва в своята практика здравословните храни на АкваСорс вече повече от 13 години.

Leave a Comment

Начало
Акаунт
Количка
Търси