Детоксикация и отслабване след празниците
Детоксикация и отслабване след празниците

Детоксикация и отслабване след празниците

Подходящи продукти на АкваСорс (AquaSource) за цялостно пречистване на организма от токсини и стопяване на излишните килограми.

Повечето хора са чували или чели за детоксикацията и нейното значение за нашето здраве.

Факт е, че човек още от раждането си започва да натрупва токсини в организма си. През човешкото тяло ежедневно преминават различни отрови – нитрати и химикали от храните, медикаментите и ваксините, токсини от въздуха и водата, отпадни вещества от телесния метаболизъм, както и от все по-химическата околна среда, в която живеем.

Големите празници (например Коледа и Нова година), които обикновено се свързват с богати трапези, отрупани с огромни количества храни и напитки, са още една причина да помислим за пречистване на организма и освобождаването му от натрупаните отрови.

Защо точно сега е моментът за детоксикация?

Особено по празниците, консумирана в неподходящи количества и пропорции, претърпяла сериозна кулинарна обработка, вкусната, но “мъртва”, храна, се превръща в отрова за клетките ни. Тя изчерпва запасите ни от храносмилателни ензими, и в следствие на това недобре преработената храна се разгражда в червата до токсични вещества, които чрез кръвта достигат до всички органи и системи и ги увреждат. Така, в резултат само на няколкодневно преяждане и възникналата в резултат на това интоксикация, може да се провокира позабравен здравословен проблем или да станем по-уязвими за нови заболявания.

Поради тези причини недостатъчното пречистване на тялото може да причини тежки заболявания.

Ето защо процесът на детоксикация е от първостепенно значение за нашето здраве!

АкваСорс продукти за детоксикация и отслабване

Колкото по-мащабно е задръстването с токсини, толкова по-сериозна и продължителна трябва да е и детоксикацията. Ето защо най-добре е човек всеки ден профилактично да отделя по малко време за това, така, както го прави за автомобила или за дома си.

АкваСорс предлага няколко продукта, които ще Ви помогнат естествено да се пречистите от натрупаните токсини и да бъдете по-здрави и жизнени:


AquaSource_Easy_start_program_SEP001Едномесечната програма Лесно начало
Лесно начало е един много удобен начин да се освободим от токсините и да възстановим нормалната функция на стомашно-чревния тракт. Тя спомага за по-доброто смилане, разграждане и усвояване на хранителните вещества, което ускорява самоочистването на организма от натрупаните токсини. Програма Лесно начало е добре да се приема поне 2-3 пъти в годината.


Шейк Лайтън-Ъп (Lighten-Up)Шейкът Лайтън-Ъп
Лайтън-Ъп е много подходящ за стопяване на излишните килограми и успешно може да замести разтоварващите диети, които задълбочават клетъчния глад. Може да се ползва ежедневно.


Комплекс Течно ЗлатоКомплекс Течно Злато
(или Комплекс Мастни Киселини)
Идеален растителен източник на незаменимите Омега-3, 6, 7 и 9 мастни киселини, които в комбинация с Програма Лесно началоили Лайтън-Ъп подпомагат за още по-добро пречистване на организма и отслабване. Подходящ е за ежедневна употреба.


Водораслите АФА
АФА са най-полезната и балансирана “зелена храна”, която има отлична усвоимост и мощни очистващи, радиопротективни (предпазващи от радиация) и антиканцерогенни (предпазващи от рак и неговите рецидиви) свойства. Препоръчват се за ежедневна употреба.


Ливър Кленз с йонни минералиЛивър Кленз
Спомага за по-добро пречистване на черния дроб, който е химическата лаборатория на организма и поема най-сериозен товар при защитата ни от токсините. Приема се 2-3 пъти в годината, най-добре след Лесно начало.


АлоефрешАлоеФреш
Препоръчва се за нормализиране на храносмилането и за избягване на запека. Приема се 3-4 пъти в годината за по 1 месец.


AS-Salt-PicХималайската кристална сол
Хималайската сол е пълноценен източник на минерали и микроелементи и подпомага процеса на очистване на организма като балансира неговото рН и го изчиства от тежки метали. Може да се приема като напитка „Соле” всяка сутрин на гладно и да се ползва за детоксикираща вана на цялото тяло или само на краката.


Важно:
По време на детоксикацията (а и не само) трябва да се пие много изворна или пречистена вода – поне по 30 мл на килограм тегло! Това е необходимо, за да се подпомогне организма в процеса на отделяне на токсините.

Чудите се от къде да започнете?

За най-добри и трайни резултати се препоръчва да започнете за един месец с Програма Лесно начало заедно с Комплекс Течно Злато (или Комплекс Мастни Киселини), след което да продължите с Лайтън-Ъп, Комплекс Течно Злато (или Комплекс Мастни Киселини) и Ливър Кленз.

Друг вариант е за начало да си вземете само Лайтън-Ъп и Комплекс Течно Злато (или Комплекс Мастни Киселини), като след това можете да редувате и с другите продукти на АкваСорс.
Искате ли да направите нещо за здравето си още днес?

Leave a Comment

Количка
Начало
Акаунт
Количка
Търси