АкваСорс Водорасли

ВОДОРАСЛОВИ БЕБЕТА – КАК ДА ГИ РОДИТЕ И ОТГЛЕДАТЕ

ВОДОРАСЛОВИ БЕБЕТА – КАК ДА ГИ РОДИТЕ И ОТГЛЕДАТЕ

Какво стои зад интересния израз „водораслови бебета“?

Микроводорасли са приемани от майките на тези бебета преди да заченат, по време на бременноста си и след като са родили. Захранили бебетата си с микроводорасли още през първите им месеци. Така начин раждането протича сравнително по-леко, майката отделя богата на полезни вещества кърма, а бебето понася по-леко коликите и никненето на зъбките, и израства здраво и силно. Статистиката показва, че водорасловите бебета проговарят и прохождат по-рано от връсниците си, боледуват по-малко и имат по-добри резултати в училище, в творчеството и в спорта.

Ьлорела, спирулина, Дуналиела, Микроводораслите АФА и салина съдържат в състава си всички необходими на организма вещества – пълният набор от витамини в идеалното съотношение с необходимите минерали за максимална усвояемост, до 70 % лесноусвояеми протеини, между които са и всички незаменими аминокиселини и множество заменими масни киселини Омега 3, 6 и 9, голямо количество пигменти с антиоксидантно действие и метаболитни ензими. Те са един своеобразен здравословен коктейл, който дава сили на тялото и естествените процеси в организма.

При проблеми със зачеването.

Множество научни изследвания, също и опита на стотици хора по света показва качествата на микроводораслите да помагат на двойки, които имат проблеми със зачеването. Богатото съдържание на ненаситени масни киселини, протеини, витамини и минерали, засилват и активират репродуктивната система. Наличието на огромен стрес в ежедневието в наше време е една от причините за проблеми със зачеването. Точно тук синьо-зелените водорасли АФА са най-ефективни. АФА съдържа “молекула на щастието” със сложното име фенилетиламин. Фенилетиламинът е предшественик на допамина, действа като естествен антидепресант, естествен засилва усещане за щастие и намалява последиците от стреса. Най-хубавото в случая е, че микроводораслите нямат странични ефекти и противопоказания. Ако имате проблеми със зачеването, можете да опитате курс с микроводорасли АФА. Имайте предвид, че резутатите зависят от причината. Като цяло опитът ще е полезен за телата и на двамата партньори, ще получите прилив на енергия, ще се подобри концентрацията ви, ще се засили и имунната ви система и други положителни ефекти.

По време на бременност е изключително важно да се приемат качествени микроводорасли.

Балансираното и здравословно оформяне на плода се подпомага от богатият им набор от жизненоважни вещества. Научни изследвания показват, че хлорела подпомага развитието на генетично заложения максимум на детето още от утробата на майката до навършване на 18 годинишна възраст. Приемането на микроводорасли по време на бременност има и редица положителни ефекти за майката. Бременността с водораслови бебета протича сравнително по-лесно, така неприятните гадене и повръщане са сведени до минимум или напълно отсъстват. Майката има повече енергия и защото микроводораслите подомагат имунната система значително се понижава шансът майката да се разболее по време на бременността и по този начин се избягва приема на лекарства. Най-важното за майките е това, че микроводораслите засилват организма и го подготвят за раждането, като го даряват с необходимите сили и задвижват естествените процеси.

Раждането

Когато наближи терминът е хубаво майката да засили приема на микроводорасли. Дори и в чантата, която е приготвена за болницата, е добре да постави голямо количество от тях. Те дават сила на мускулите, а в по-големи дози имат и обезболяващ ефект. Подпомагат по-бързо постигане на разкритие и като цяло раждането протича сравнително бързо. Познавам и десетки “водораслови” майки, много от които са мои добри приятелки, с други станахме приятели покрай раждането на децата им, трети просто останаха наши доволни клиенти. Всички те споделят сравнителната лекота (ако може въобще да се говори за лекота при раждането), с която са родили и почудата на лекарския екип.

Микроводораслите помагат за бързото възстановяване на майката след раждането. Ефекта им при заздравяване на рани и възстановяване на мускулите след натоварване са безспорни. Затова те се ползват при травми и наранявания, след операции. Много професионални спортисти ги приемат след големи натоварвания, за да могат мускулите по-бързо да отпочинат и да се възстановят. Поради свойствата си на естествен антидепресант микроводораслите спомагат и за преодоляването на депресията след раждане, която се проявява при няои майки.

Кърмата при “водорасловите” майки е много гъста и богата на полезни вещества.

Така новороденото започва своя път, като получава директно сила от природата и се развива бързо и енергично. Първоначално чрез кърмата на майка си (а когато започне да му се дава вода, може да се захрани с микроводорасли) бебето получава всички необходими вещества. По този начин то лекота се справя с премеждията и трудностите по време на израстването си. Както вече ви казах, микроводораслите помагат за по-лекото понасяне на коликите и израстването на зъбките. Водорасловите бебета прохождат и проговарят по-бързо от връстниците си.

Накрая няколко думи за микроводораслите, с които е добре да захранвате себе си и детето си. В последните години пазарът се изпълни с много и различни микроводорасли, основно хлорели и спирулини, както и АФА. Фирма АкваСорс предлага едни от най-качествените микроводорасли на българския пазар. Те са сертифицирани от Европейския орган по безопасност на храните (ЕОБХ), като органични суперхрани. Качествата на водораслите зависят от много фактори, но един от тях е начина на сушене. Водораслите на АкваСорс се сушат чрез патентован за фирмата метод, наречен биоактивно сушене. По този начин съставките се съхраняват в същото съотношение, каквито са били преди сушенето. Така се съхраняват всички полезни съставки.

Имаме разнообразни продукти, в различни опаковки. Подходящи са за всеки вкус и можете да ги видите в електронния ни магазин.

Натисни тук и разгледай електронния магазин!

Тъй като по време на бременност, а и след това, е много важно да се приемат и качествени пробиотици, фирма АкваСорс предлага два пробиотика Бифидус за дебели и Ацидофилус за тънки черва. Комбинацията от повече от едно микроводорасло дава по-цялостен и мощен ефект, сърдечно препоръчвам продукта Зелена енергия, където се комбинират АФА, спирулина и детелина алфа-алфа и  Морска енергия, в която се комбинират АФА и три вида морски водорасли.

Източник: uniexpertbg.com

Leave a Comment

Количка
Начало
Акаунт
Количка
Търси