АкваСорс

АкваСорс

АкваСорс Естествени продукти за здраве и енергия

АкваСорс създава различни продукти, които представляват хранителни добавки. Всички АкваСорс продукти са изработени с натурални съставки и помагат за поддържане на добро здраве и имунитет.

Всеизвестно е, че ние сме това, с което се храним. Това, което поглъщаме определя нашите чувства, нашия външен вид и колко енергия имаме.

Всички знаем, че в един идеален свят бихме получили важните хранителни вещества, от които имаме нужда, чрез една здравословна и балансирана диета. Но също толкова добре сме запознати и с факта, че в днешния свят това се случва много рядко поради стреса, замърсяването на околната среда, недостатъците на преработената храна, необходимостта от удобства и редица други фактори.

АкваСорс ни улеснява при получаването на хранителните вещества, от които се нуждаем.

Продуктите на AquaSource се произвеждат в съответствие с Добрите Производствени Практики (GMP – Good Manufacturing Practice), като нашите основни ценности са използването на толкова много естествени продукти, колкото можем да намерим; да ги смесваме с други съставки, когато открием потенциал за синергия; да подобрим потенцията или ефикасността на продукта. При всяка възможност избираме органични съставки.

Над 20 години AquaSource е посветена в поддържането на по-здравословен начин на живот чрез натурални средства .

AquaSource е основана през 1994 от Дейвид Хауъл и Робърт Дейвидсън, двама от водещите хомеопати във Великобритания.

Дейвид Хауъл си спомня: “Тъй като все повече сме изложени на ненужни добавки в храната, търговска обработка, която влошава хранителната стойност, замърсяване и други проблеми на околната среда, нашите тела са под непрекъсната заплаха. Открихме, че синьо-зелените водорасли помагат на много хора. Оттогава проведохме задълбочени изследвания и се консултирахме със стотици експерти, посветени на по-доброто опознаване на синьо-зелените водорасли, както и на методите на разпространение – практически и икономически – до всеки потребител.

Мисията на АкваСорс е да поддържа доброто здраве чрез използване на съставки с естествен произход и производство на широк спектър висококачествени хранителни и козметични продукти, достъпни за всеки. Част от нашата визия е продуктите наАкваСорс да се разпространяват чрез независими дистрибутори по най-силния начин на дистрибуция – рекламиране от уста на уста.”

В световен мащаб нараства информираността как всеки наш избор се отразява на здравословното ни състояние и качеството на живот. Изглежда, че много от нещата, които оказват отрицателно влияние върху здравето, не са под наш контрол.

Фабрично преработените храни, забързаният начин на живот и изтощената почва могат да затруднят приема на идеално балансирана храна, с оптимално съдържание на всички основни хранителни вещества. Не само храната, която приемаме може да е бедна или дори без хранителна стойност, но дори беше доказано, че някои от добавките в нея са вредни. Замърсяването и другите фактори на околната среда също допринасят за повишената нужда на организма от някои хранителни вещества.

Хранителните добавки са само един от начините, по който може да се осигури дневния прием на важните хранителни вещества и по този начин да запазите и поддържате здравето си. Те са практичен отговор на въпроса как ежедневно да набавяте за себе си и семейството си хранителните вещества, необходими за доброто здраве.

Благодарни сме на многото здравни и други експерти, които препоръчват нашите продукти. Благодарим и на хилядите наши клиенти, които през последните повече от двадесет години непрекъснато купуват нашите продукти. Благодарим Ви!

Обещание, на което можете да се доверите

Обещаваме висококачествени продукти от естествени източници, разработени специално за поддържане на организма и неговите жизнени функции и чистота във всичко, което правим.

Стремим се към чистота както на продуктите, така и на преработването. Използваме Trufil капсули, които съдържат 100% активни съставки. Не са използвани никакви пълнители нито свързващи вещества. Нашите продукти са одобрени от The Vegan Society, когато е приложимо. Използваме единствено естествено произведен коензим Q10, а не синтетичен.

Нашите синьо-зелени водорасли от езерото Горен Кламат, щата Орегон, САЩ, са най-пълноценната и био-налична храна на планетата, добити от най- чистото езеро на света. Ние използваме патентован процес на сушене, за да сме сигурни, че запазваме в максимална степен хранителната им стойност.

Ние, в АкваСорс, сме страстни привърженици на естествените решения за здравето, личната отговорност и избор. Продуктите ни работят в синхрон с нашето тяло, подпомагат неговите естествени процеси и защити.

Ние ценим доверието Ви и затова продължаваме да осигуряваме първокачествени продукти, за поддържане на натурална красота, добро здраве и жизненост, и нормално тегло, по възможно най-естествения начин.

Начало
Акаунт
Количка
Търси